Η Χέιλι Κλόσον είναι μοντέλο που εμφανιζόταν για το εξώφυλλό της στο Sports Illustrated Swimsuit Issue. Έχει συνεργαστεί με διάφορες μάρκες όπως η Jill Stuart, η Dsquared2, η Gucci και πολλές άλλες.

Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1995 στο Thousand Oaks, στην Αμερική. Έπαιζε και μπάσκετ για πολλά χρόνια καθώς ήταν μια απο τις μεγάλες της αγάπες αλλά το σταμάτησε σε ηλικία 14 ετών για το μόντελινγκ.

Στα 14 της ξεκίνησε την καριέρα στο μόντελινγκ και τη βιομηχανία της μόδας. Ήταν η εποχή που ξεκίνησε να γίνεται διάσημη. Τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ τα πραγματοποίησε σε προωθητικές και διαφημιστικές καμπάνιες για τον διάσημο κατάλογο Forever 21, Wild Fox Couture και Jag Jeans. 

Κατά τη διάρκεια του μόντελινγκ, η Χέιλι Κλόσον εμφανίστηκε σε διάφορες διαφημιστικές καμπάνιες, συμπεριλαμβανομένων επωνυμιών όπως Topshop, Gucci και Agent Provocateur. Επιπλέον έχει δουλέψει και για σχεδιαστές όπως οι Calvin Klein, Louis Vuitton, Versace, DKNY και πολλοί άλλοι σε οίκους μόδας.

Πήγε σχολείο στο Newbury Park στο Newbury Park της Καλιφόρνια. Αλλά δεν αποφοίτησε από το γυμνάσιο επειδή άφησε το σχολείο σε ηλικία 14 ετών για να ακολουθήσει το μόντελινγκ. Το 2011, οι γονείς της μήνυσαν την Urban Outfitters επειδή χρησιμοποίησαν προκλητικές εικόνες της σε είδη ένδυσης χωρίς να έχουν λάβει άδεια από τους ίδιους.

Διαβάστε περισσότερα στο SportDay.gr