Η Ζωζώ Σαπουντζάκη περνάει τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου στο κέντρο της Αθήνας. Απολαμβάνει κάθε νύχτα παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους στενούς συνεργάτες της στην Αθήνα κάτι που της είχε λείψει πολύ και δεν μπορούσε να το κάνει τα τελευταία χρόνια. Οι ατελείωτες βόλτες στο ιστορικό κέντρο, το να πηγαίνει σε μικρά ταβερνάκια, να χορεύει και να τραγουδάει είναι από τις αγαπημένες συνήθειες της βασίλισσας της νύχτας. Τώρα που η Αθήνα είναι άδεια, βρήκε ευκαιρία να τριγυρίσει με τους κοντινούς της ανθρώπους και να κάνει όσα αγαπά περισσότερο.

Μία από τις αγαπημένες τις βόλτες είναι στην περιοχή του Ψυρρή. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη βρέθηκε σε πολύ γνωστό κεντρικό μαγαζί στου Ψυρρή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.

«Παραμονή της Παναγίας βρίσκομαι στην άδεια Αθήνα παρέα με τους ανθρώπους που αγαπώ και αυτό έχει σημασία …και μην ξεχνάτε όπως έλεγε η φίλη μου η Βίκυ: «Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι, σαν το ξεχασμένο στάχυ. Καλό Δεκαπενταύγουστο. Σας αγαπώ», ανέφερε σε μήνυμά της στο Instagram.

«Να πω κάτι που ξημερώνει η μεγαλύτερη μέρα της Παναγίας. Εύχομαι να είμαστε καλά όλοι. Να έχουμε την υγειά μας και να θυμόμαστε την Παναγία. Κάθε βράδυ προσεύχομαι. Φιλάκια σε όλους», ευχήθηκε ακόμα η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Επισκέφτηκε ακόμα πολλά ιστορικά μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας και εισέπραξε την αγάπη του κόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ