Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι αυτό που λέμε η χαρά της ζωής. Ακούραστη και γεμάτη ενέργεια, δεν χάνει ευκαιρία να βγει από το σπίτι και να διασκεδάσει με την ψυχή της. Έτσι έγινε και χθες μετά από πρόσκληση του ΤΑΣΕΗ και του Σπύρου Μπιμπίλα.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, εντυπωσίασε για μια ακόμα φορά με τις ενδυματολογικές της επιλογές, και τραγούδησε και χόρεψε απολαμβάνοντας τη συντροφιά αγαπημένων της φίλων όπως ο Φώτης Μεταξόπουλος, και ο Κώστας Βενετσάνος!

Η αειθαλής σταρ της Ελλάδας, επέλεξε για τη βραδινή της εμφάνιση ένα κοστούμι με πούλιες, ασπρόμαυρο σακάκι και φυσικά μια από τις γούνες που έχει στην πλούσια συλλογή της. Ένα ζευγάρι αστραφτερά μακριά σκουλαρίκια συμπλήρωσαν το look της.

Με τον Φώτη Μεταξόπουλο και τον Σπύρο Μπιμπίλα στο ιστορικό μαγαζί «Μαγεμένος Αυλός»

Η Ζωζώ το περασμένο Σάββατο ήταν καλεσμένη της Δέσποινας Βανδή στο Chart Show στον Alpha και οι δηλώσεις της για τους διάσημους άντρες που γνώρισε στη ζωή της έκαναν αίσθηση.

Όσον αφορά τον Νιάρχο και τον Ωνάση που την είχαν ερωτευτεί, παραδέχτηκε: «Ο Ωνάσης ήταν εκπληκτικός, ήταν κύριος. Ο Νιάρχος μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα που ήταν γεμάτο λίρες. Ο Ωνάσης, όμως, δεν έκανε τέτοια πράγματα. Με χόρευε και μου μιλούσε για την Κάλλας τότε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ