Ένα ευχαριστώ για τις εκπομπές της είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη Ζήνα Κουτσελίνη, την οποία φιλοξένησε στο πλατό του το βράδυ της Τρίτης. Όπως ανέφερε ο οικοδεσπότης του The 2night show υπάρχουν κάποιες εκπομπές που δεν κοστολογούνται με νούμερα και η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη είναι μία από αυτές, όπως είναι και το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

«Χαίρομαι που με κατατάσσεις δίπλα στην Αγγελική», απάντησε η Ζήνα Κουτσελίνη. Στην συνέχεια, η δημοσιογράφος εξέφρασε και η ίδια την εκτίμησή της στο πρόσωπο της. «Είναι σπουδαία προσωπικότητα. Για μένα είναι και φίλη. Η Αγγελική είναι ντόμπρος άνθρωπος. Ό,τι σου πει μπροστά σου αυτό και είναι. Είτε θα σου θυμώσει, είτε θα σου γελάσει. Αυτή είναι η Αγγελική και χορεύει το ζεϊμπέκικό της, όπως χορεύει και τη ζωή και τους τηλεθεατές», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Αγγελική Νικολούλη.

Επιπλέον, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή για την καραντίνα, που τη δυσκόλεψε συναισθηματικά και το κομμάτι της πίστης της. Ανάμεσα σε άλλα εκμυστηρεύτηκε κι ένα περιστατικό από τα παιδικά της χρόνια, το οποίο τη σημάδεψε. «Θα το πω για πρώτη φορά. Ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί τότε, ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί θα τη σκότωνε μπροστά μου. Την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός, γιατί απαγορεύτηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι, από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες ήταν στο νοσοκομείο», είπε η δημοσιογράφος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ