Δημοσιογραφικό λαβράκι έπιασε ο ρεπόρτερ που βρέθηκε χθες σε εκδήλωση και ρώτησε τη Ζήνα Κουτσελίνη τη γνώμη της για τη Μαίρη Συνατσάκη. Αφορμή για την ερώτηση στάθηκε το πρόσφατο podcast όπου μίλησε για την εμπειρία της από την τηλεόραση και και την ενδεχόμενη επιστροφή της.

Η παρουσιάστρια του Star θυμήθηκε μια ατυχή ατάκα της Μαίρης Συνατσάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου πολλά χρόνια πριν περίπου όταν ήταν οικοδεσπότες εκπομπής.

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Και συνέχισε:: «Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα και έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω».

Και η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε: «Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Μega Kαλημέρα»:

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: «Φρικτή δεκαετία των 20 -30 που ήμουν στην τηλεόραση»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ