Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» για τη φετινή σεζόν αλλά και για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Για τη συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου είπε «ο καθένας από μας αν έκανε τη συνέντευξη θα ρωτούσε διαφορετικά πράγματα. Το ίδιο έκανε με πολύ σεβασμό και η Κατερίνα. Δεν ζηλεύω καθόλου. Χαίρομαι με τις επιτυχίες των άλλων».

Για τη Δανάη Μπάρκα είπε: «Aπό την πρώτη μέρα τη στήριζα και την υποστήριζα. Το ίδιο θα πω και για τα δυο παιδιά του Star».

«Δεν ξέρω αν στην Ελένη αρέσει ο τίτλος βασίλισσα. Για μένα είναι πάντα το πιόνι μου, έτσι την έλεγα, που ξέρει πάντα να το κουνάει και να κάνει ΜΑΤ αν πάσα στιγμή. Δεν ξέρω αν έμαθε πολλά από μένα η Ελένη, εγώ έμαθα πολλά από την Ελένη».

«Η μυθοπλασία είναι σταθερή αξία αλλά το GNTM σκίζει. Το τέλος της σεζόν θα δείξει αν υπάρχει αποστροφή στα ριάλιτι. Φαίνεται όμως ότι τα δύο ριάλιτι μαγειρικής και το Big Brother δεν πολυτσουλάνε» είπε.

Με δάκρυα στα μάτια όμως μίλησε για τον συνεργάτη της και δημοσιογράφο, Γιώργο Καραϊβάζ, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του τον περασμένο Απρίλιο.

«Ήμουν η πρώτη που άκουσα και μετέφερα την είδηση. Με πήρε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και μου είπε “Ζήνα και σκοτώσανε τον Γιώργο”. Ούρλιαζα, όλοι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι ψέματα. Όμως κατάλαβα ότι είναι αλήθεια από το πρώτο δευτερόλεπτο. Εγώ ξέρω πώς το βιώνω κάθε βράδυ σπίτι μου και κάθε μέρα που έρχομαι στην εκπομπή. Κοιτάζω τον ουρανό και τα σύννεφα για να του μιλήσω. Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο. Σε ενεστώτα χρόνο μιλάω πάντα. Είναι σαν να έφυγα εγώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ