Για τη Ζήνα Κουτσελίνη και το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού ανέφερε χαρακτηριστικά για την παρουσιάστρια του Star: «γνωρίζω ότι η Ζήνα Κουτσελίνη γυρνοβολάει στα κανάλια και λέει κόψτε ό,τι έχετε και δώστε μου το 12-2».

Τι είπε για τις δηλώσεις αυτές η παρουσιάστρια;

Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε αρχικά στη σχέση της με το Star, και στη συνέχεια σχολίασε τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.

«Είχαμε δυο συγκεκριμένα ραντεβού με το Star. Στο πρώτο μου είπαν να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας, αλλά χωρίς τη βραδινή εκπομπή. Πήρα το χρόνο μου για να ξανασυζητήσω με το Star. Νομίζω ότι τώρα είμαστε σε καλό στάδιο χωρίς κενά στη σχέση μας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Δεν είναι τιμητικό για μένα να μου λες τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Αν με ρωτάς αν εγώ στριφογύριζα στα κανάλια, θα πω με βεβαιότητα ότι φέτος δεν πήγα σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό και δεν έκανα κανένα ραντεβού με κανένα στέλεχος.

Αν ο καθένας γνωρίζει κάτι, ας ανοίξει τα χαρτιά του. Εγώ, πάντως, αν βρεθεί φωτογραφία, αν βρεθεί άνθρωπος να πει ότι με είδε με το τάδε στέλεχος κλπ, τότε εγώ θα πω “Ζήνα είσαι μια ψεύτρα”.

Νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει ότι αν στριφογυρνούσα στα κανάλια, δεν είναι κακό, από αυτό ζούμε. Αν, λοιπόν, με απέλυε κανείς, βεβαίως και θα χτυπούσα τις πόρτες γιατί αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που είναι ταπεινός και που σέβεται τη δουλειά του.

Πάντως, αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι και ο Γιώργος, εάν ήθελε να αναζητήσει μια δουλειά, σίγουρα κι εκείνος θα πήγαινε σε κάποιο κανάλι να βρει δουλειά. Αν και νομίζω ότι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ φέτος έλεγε ότι κι εκείνος ενώ συζητούσε με το κανάλι του, είχε βρεθεί σε άλλο κανάλι και συζητούσε.

Νομίζω αυτά τα ξέρει ο Γιώργος καλύτερα, αλλά εμένα δεν με θίγει τίποτα που ξεστομίζεται από στόμα άλλου και δεν θίγει τον άλλον που το ξεστομίζει», συμπλήρωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε επίσης:

Ζήνα Κουτσελίνη: Η επέμβαση που έκανε – «Κουνιέμαι για να πάει το πρήξιμο κι από εδώ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ