Η παίκτρια του My style rocks Ζέτα Θεοδωροπούλου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη αναφέροντας ότι προτεραιότητά τους παραμένουν τα παιδιά τους, αλλά πως η ίδια κοιτάζει μπροστά.

Σχολιάζοντας τη δήλωσή της για το διαφορετικό Πάσχα και γιορτή που πέρασε, η Ζέτα Θεοδωροπούλου ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Η δήλωσή μου δηλώνει αυτό που καταλάβατε. Όταν έχεις δώσει τα πάντα, ποτέ κανένας δεν πρέπει να μετανιώνει. Αν μη τι άλλο νιώθω ευλογημένη και ευγνώμων, δεν παύει να έχω τρία υπέροχα παιδιά, καρπούς πραγματικής αγάπης. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Είμαι στη φάση που κοιτάζω εμένα και τα παιδάκια μου. Εγώ το περιμένω, θα έρθουν και μου το οφείλω και το οφείλω και στα παιδιά μου. Γιατί όταν η μαμά είναι καλά, είναι και τα παιδιά.

Δεν υπάρχει αλλαγή. Ο μπαμπάς θα παραμείνει για πάντα μπαμπάς. Όταν ένα ζευγάρι αλλάζει πορεία ως ζευγάρι, δεν αλλάζει ως γονείς.

Δεν αλλάζει τίποτα. Ό,τι έχω αναρτήσει και δηλώσει (σ.σ για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη) ήταν αληθινό, μέσα από την καρδιά μου και δεν αλλάζει. Αλλάζουν οι συγκυρίες και οι καταστάσεις. Πάντα τον θαύμαζα, τον αγαπούσα, τον αγαπάω ως πατέρα των παιδιών μου. Δεν είναι θέμα δεύτερης ευκαιρίας, γιατί από ένα σημείο και έπειτα καταντάει μοτίβο. Είμαι άνθρωπος που κοιτάει μπροστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ