Η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή που έχει η Μαρία Σολωμού στο YouTube και μίλησε για την προσωπική της ζωή και τα σχέδιά της.

Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι η συνέντευξη που είχε δώσει στον Νίκο Χατζηνικολάου την έκανε να πάθει κρίση πανικού: «Δεν το έχω πια με τις συνεντεύξεις, κάποτε το είχα. Η συνέντευξη που έδωσα στον Νίκο Χατζηνικολάου κάνει για δέκα. Το άγχος που είχα, δεν θες να το ξέρεις. Το σκεφτόμουν μια εβδομάδα πριν. Το βράδυ που έπαιξε η συνέντευξη και μόλις τελείωσε η συνέντευξη έπαθα κρίση πανικού. Έπαθα μετά κάτι στο δόντι και με τράβηξε δύο μήνες, δεν το θεωρώ τυχαίο. Προήλθε από την κρίση πανικού. Και έχω καταλάβει και το νιώθω ότι είναι υπερβολικό, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Έχω πάθει αυτό το πράγμα με τις συνεντεύξεις, έχω εκτεθεί πολλές φορές, έχω πει διάφορα πράγματα. Έχουν ασχοληθεί μαζί μου με πράγματα που μπορεί να μην έχω πει ποτέ, έχω κουραστεί. Το θεωρώ κατόρθωμα το να υπάρχω στον χώρο χωρίς να δίνω συνεντεύξεις. Κανονικά έπρεπε να φας “παντόφλα”. Τρεις μέρες τώρα περνάω δύσκολα, βλέπω εφιάλτες».

Η Ζετά Μακρυπούλια ανέφερε και ποιο είναι το δικό της «καταφύγιο»: «Είναι το καταφύγιό μου το χωριό μου τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα χωριό πάνω στην διαδρομή από το Αγρίνιο προς το Καρπενήσι. Είναι μια μαγική διαδρομή! Η φύση οργιάζει από ένα σημείο και μετά μέχρι να φτάσεις στο Καρπενήσι. Πάντα είχα μια επαφή απλώς τελευταία αν έχω δύο μέρες κενό και βαριέμαι το “ψάξε, βρες, κλείσε”, πάω εκεί. Έχω το σπίτι της γιαγιάς μου εκεί. Έχω και το πατρικό της μαμάς μου, αλλά πηγαίνω στου μπαμπά μου!».

Διαβάστε επίσης: Ζέτα Μακρυπούλια: Oι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κύθνο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ