Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για τις σκληροπυρηνικές εποχές που έζησε, τις κρίσεις πανικού, τις σχέσεις της αλλά και το… κυνήγι του Τύπου που την έκανε να κλειστεί στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της.

«Έχω κάνει αυτό που μου είπε ο Τύπος να κλειστώ μέσα στους 4 τοίχους»

Η Ζέτα Μακρυπούλια προχώρησε σε μια μεγάλη εξομολόγηση στην εκπομπή της Πέμπτης ξεκινώντας κάπως έτσι. Η ίδια εξήγησε: «Έχω περάσει σκληροπυρηνικές εποχές, εποχές των μεσημεριανών εκπομπών. Έχω ζήσει με παρακολούθηση, με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα, άνθρωποι, φακοί. Έχω κάνει αυτό που μου είπε ο Τύπος να κλειστώ στο σπίτι μου μέσα στους 4 τοίχους. Ειδικά την προσωπική μου ζωή να τη ζω στους τέσσερις τοίχους αλλά είναι επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι περασμένα ξεχασμένα. Είναι τόσο μεγάλη η πίεση που δεν έχεις περιθώριο. Νόμιζα ότι το διαχειρίζομαι, ότι δεν με αγγίζουν και κατά μία έννοια δεν με αγγίζουν. Τα πολύ πολύ χοντρά πράγματα που έχουν ειπωθεί για μένα δεν μπορούν να με αγγίξουν πέρα από το αίσθημα της αδικίας γιατί ξέρω πως δεν ήταν αλήθεια. Είχα επιλέξει τη σιωπή. Είχα καταλάβει ότι αν δώσεις το παραμικρό αρκεί για να φουντώσει παραπάνω. Είχα επιλέξει τη σιωπή και αυτό είναι ένα κόστος αλλά περίμενα να τελειώσει».

«Η πρώτη κρίση πανικού ήταν πάνω στη σκηνή»

«Πάνω από τα πάντα είναι η ψυχική μου υγεία. Είναι πάνω από όλα γιατί χτύπησε καμπανάκι. Χτύπησε ένα ισχυρό καμπανάκι προ Covid και ήμασταν στη δίνη των συνεντεύξεων. Έπαθα πανικό. Η δεύτερη κρίση πανικού που έπαθα. Η πρώτη ήταν πάνω στην σκηνή και ξαφνικά ένιωσα και άκουσα ένα κρακ και ξαφνικά άρχισα να τρέμω πάνω στην σκηνή. Η πρώτη φορά που χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια ήταν αυτή. Η δεύτερη ήταν τότε για το τι θα με ρωτήσουν, τι θα πω, να μην σχολιαστώ για το τι θα πω. Να ζητάω τις συνεντεύξεις, να διαπραγματεύομαι τους τίτλους. Παθαίνω μια ωραιότατη κρίση και το τοίχος που είχα χτίσει ήταν ένα ψέμα και νιώθω ευάλωτη προς όλες τις κατευθύνσεις και δεν ξέρω τι θα κάνω. Και κάποια στιγμή είπα τέλος! Από τότε είμαι πιο ήσυχη. Η επόμενη προτεραιότητα είναι το τι θέλω. Το σοκ που έπαθα είναι ότι η πραγματικότητα δεν είναι αυτή που έχω αντιληφθεί. Μετά είναι η εικόνα και πόσα θυσιάζουμε για να μην χαλάσουμε την εικόνα μας. Η οπτική μου έχει αλλάξει για τα πάντα!» συνέχισε η παρουσιάστρια.

«Δεν ξέρω να το παίξω σταρ»

«Δεν συμπεριφέρομαι στην προσωπική μου ζωή σαν σταρ, δεν ξέρω να το παίξω σταρ. Ακόμη και σε στιγμές που χρειάζεται δεν είμαι ικανή να το κάνω. Είμαι ένας τυχερός άνθρωπος, με ένοιαζε πιο πολύ το σπίτι μου, οι άνθρωποί μου, η οικογένειά μου παρά η δουλειά μου. Έδινα πάντα βάρος στην προσωπική μου ζωή. Το τι συμβαίνει σε αυτή τη δουλειά και πάει καλά είναι πολύ συγκεκριμένο. Αν κάνεις μια επιτυχία δεν έχεις χρόνο να αναπνεύσεις. Είχα μια 5ετία στη ζωή μου που δούλευα 20 ώρες ασταμάτητα. Παρά την κούραση, το αποκούμπι μου ήταν οι φίλοι μου. Μπορεί να είχα 5 ώρες να κοιμηθώ, τις 3 πήγα στους φίλους μου να αποφορτιστώ. Μετά είναι στο χέρι μας αν θα πηγαίνουμε σε αυτό τον ρυθμό ή να βάλουμε φρένο. Εγώ αυτό αποφάσισα, να βάλω ένα φρένο!».

Δείτε στιγμιότυπα από τη συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Μακρυπούλια: Στη βάφτιση του ανιψιού της με ένα εντυπωσιακό floral φόρεμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ