Συγγνώμη, από τους θαυμαστές της ζήτησε η Ζεντάγια, καθώς η σταρ του Euphoria πρόκειται να απουσιάζει από το Met Gala για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η 25χρονη αποκάλυψε γιατί επρόκειτο να χάσει τη μεγάλη εκδήλωση όταν μίλησε στην ανταποκρίτρια του Extra Rachel Lindsay στην εκδήλωση Euphoria FYC Emmy στο Λος Άντζελες αυτή την εβδομάδα.

«Δεν θέλω να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου εδώ, αλλά θα δουλεύω», είπε η ηθοποιός. «Το κορίτσι πρέπει να δουλέψει και να κάνει μερικές ταινίες, οπότε εύχομαι σε όλους τα καλύτερα». Αν και η Ζεντάγια δεν θα είναι στη μεγαλύτερη βραδινή ημέρα της μόδας αυτή τη φορά, πρόσθεσε ότι θα επιστρέψει.

Η τελευταία φορά που η σταρ του Spider-Man: No Way Home παρευρέθηκε στο Met Gala ήταν το 2019. Τον επόμενο χρόνο, η πόλη της Νέας Υόρκης μπήκε σε lockdown λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και το Met Gala του 2020 αναβλήθηκε. Στην εκδήλωση του 2019, ενσάρκωσε το θέμα του Camp: Notes on Fashion και φόρεσε ένα υπέροχο φόρεμα σαν Σταχτοπούτα.

Το 2018, διοχέτευσε την Joan of Arc και φόρεσε ένα ασημί φόρεμα Versace που κόβει την ανάσα που έμοιαζε σαν να ήταν εξοπλισμένο με κομμάτια πανοπλίας. Εκείνη τη χρονιά, το θέμα του Met Gala ήταν «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination».

Πιο πρόσφατα, ωστόσο, η Ζεντάγια δεν πήγε στην εκδήλωση το 2021 επειδή έπρεπε να τελειώσει τη δουλειά της στο Euphoria, το οποίο σηματοδότησε την πρώτη φορά που δεν παρευρέθηκε από τότε που περπάτησε για πρώτη φορά στο κόκκινο χαλί στο Met Gala το 2015. «Οι θαυμαστές μου θα είναι πολύ αναστατωμένοι μαζί μου», είπε στο «Extra» λίγο πριν την εκδήλωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ