Καλεσμένη στην εκπομπή Αfter Dark με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη ήταν η Ζενεβιέβ Μαζαρί, το βράδυ της Πέμπτης. Η παρουσιάστρια του Star αναφέρθηκε και στην προδοσία που έχει νιώσει στον χώρο.

«Δεν μπήκα στον χώρο της τηλεόρασης στα 20 μόλις τελείωσα σχολή δημοσιογραφίας, δεν είμαι ξανθιά, δεν είμαι γλυκούλα, που όλα αυτά είναι ταμπέλες που έχουν βάλει σε γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση που στην τελική δεν ισχύουν. Μπήκα στα 40, μελαχρινή, με σπουδές καμία σχέση με τη δημοσιογραφία. Οι ταμπέλες είναι για αυτούς που τις χρησιμοποιούν. Οι γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση είναι γυναίκες που θέλουν να είναι στην τηλεόραση και είναι σκληρά εργαζόμενες γυναίκες».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στη μόδα, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Μίλησε για τις πισώπλατες μαχαιριές που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια από ανθρώπους μάλιστα που δεν το περίμενε ποτέ: «Η μόδα μπήκε στη ζωή μου τυχαία. Γνώρισα σημαντικούς αριθμούς που κάτι είδαν σε εμένα. Είναι δύσκολος χώρος αλλά όλοι οι χώροι είναι δύσκολοι. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δουλεύουν πάρα πολλές ώρες. Δεν θεωρώ ότι κάνω μία εύκολη δουλειά αλλά είμαι ευγνώμων ότι ξυπνάω γουστάροντας. Έχω γνωρίσει φρικτή συμπεριφορά από ανθρώπους που δεν το περιμένεις, από ανθρώπους τύπου οδοντόκρεμα χαμόγελο που σου έχει σκάψει τον λάκκο και λες, “πώς βρέθηκα εδώ μέσα με θαμμένη τρία μέτρα κάτω από γη;”».

«Εμένα αυτό που με έχει σώσει σε αυτή τη ζωή είναι το γεγονός ότι και δίνω αγάπη και παίρνω αγάπη. Και υποστήριξη ακόμα και στα χειρότερα μου. Γιατί και εγώ έχω κάνει λάθη, έχω γυρίσει σπίτι και έχω πει «έχω κάνει λάθος», «έχω συμπεριφερθεί φρικτά».  Πάρε τηλέφωνο και πες συγγνώμη. Είναι εντάξει! Έχεις δικαίωμα να κάνεις λάθος! Το θέμα είναι πως θα το χειριστείς το λάθος. Πάρε τηλέφωνο και πες «είμαι τεράστιος μαλ…ας, συγγνώμη, απολογούμαι». Εννοείται πως τα έχω κάνει, μέσα από τα λάθη μας μεγαλώνουμε και μέσα από τις συνθήκες δημιουργούμε έναν χαρακτήρα που μπορούμε να ξυπνάμε και να κοιμόμαστε το βράδυ» τόνισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ