Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Jean Paul Gaultier και χθες το βράδυ παρακολούθησε μια από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού. Η sold out στην Επίδαυρο παράσταση του θεάτρου Πορεία με τον τίτλο »Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία του Άρη Μπινιάρη, ήταν η αρχαία τραγωδία που επέλεξε να δει ο διάσημος σχεδιαστής.

Μετά τις διακοπές του στη Μύκονο (στα μέσα του Ιούνη) ο Jean Paul Gaultier βρέθηκε χθες βράδυ στην Αθήνα και στο θέατρο Πέτρας, και παρακολούθησε το αριστούργημα του Αισχύλου με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου και μια σειρά από ταλαντούχους ηθοποιούς. Ανάμεσά τους είναι ο Αλέκος Συσσοβίτης, ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Ηρώ Μπέζου.

Ο Γάλλος σχεδιαστής που είναι γνωστός για την αγάπη του στην Ελλάδα, βρέθηκε από νωρίς στο θέατρο Πέτρας, όπου κατέφθασε τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό και φορώντας την προστατευτική του μάσκα. Κάθισε στις πρώτες θέσεις και χειροκρότησε θερμά τους πρωταγωνιστές στο τέλος της βραδιάς. Ο ίδιος μάλιστα βρέθηκε και στα παρασκήνια για να συγχαρεί προσωπικά το cast της παράστασης.

Εκτός από τον Jean Paul Gaultier όμως, στο θέατρο Πέτρας βρέθηκαν και οι ηθοποιοί από τις «Άγριες Μέλισσες». Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν οι: Γιώργος Ηλιόπουλος, Γιώργος Γεροντιδάκης, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης. Ακόμη, το έργο παρακολούθησε και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ