Δύο φωτογραφίες που με τη γλυκύτητα και την ηρεμία τους κερδίζουν κάθε καρδιά δημοσίευσε η Υβόννη Μπόσνιακ στο Instagram. Σε μια τρυφερή έκφραση της αγάπης της στο πρόσωπο του Αντώνη Ρέμου επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να του ευχηθεί για τα γενέθλια του. «

Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου μοναδικέ μου», έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ στην ασπρόμαυρη ρομαντική φωτογραφία που δημοσίευσε. Σε αυτή, η fashion desinger αφήνεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της Αντώνη Ρέμου ο οποίος σήμερα στα γενέθλια του κλείνει τα 52 του χρόνια.

Στο επόμενο ενσταντανέ η Υβόννη Μπόσνιακ απαθανατίζει τον Αντώνη Ρέμο με την 7χρονη κόρη τους Ειρήνη. Εξάλλου σήμερα έχουν δύο λόγους να γιορτάζουν, αφού εκτός από τα γενέθλια του Αντώνη Ρέμου και είναι η γιορτή του πατέρα.

«Και χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο μπαμπά του κόσμου… Να τον χαίρεσαι κοριτσάκι μου!», γράφει ακόμα η Υβόννη Μπόσνιακ.

Η σχέση του Αντώνη και της Υβόννης μετράει 12 χρόνια. Το 2015 υποδέχτηκαν στον κόσμο την μονάκριβη κόρη τους, Ελένη και τρία χρόνια αργότερα, το 2018, ο Αντώνης και η Υβόννη, ένωσαν και επίσημα τις ζωές τους, με έναν παραμυθένιο γάμο.

Η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, Ελένη Πασχαλίδη είναι 7 ετών και επειδή γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου οι γονείς της την αποκαλούν «παιδί του έρωτα».

Η μικρή Ελένη είναι αχώριστη με τους γονείς της. Στο παρελθόν την έχουμε δει στα backstage των live εμφανίσεων του Αντώνη Ρέμου. Συχνά κάνει βόλτες και κοινές δραστηριότητες με τη μητέρα της, όπως την ιππασία που αγαπούν πολύ και οι δύο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ