Η Μαρία Μπεκατώρου γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της και δέχεται ευχές από αγαπημένους της ανθρώπους, όπως την Υβόνη Μπόσνιακ.

«Το κορίτσι μου έχει γενέθλια. Η φίλη μου. Η κουμπάρα μου. Η «μικρή» μου αδελφή! Η Μαρία μου. Σε λατρεύω. Για πάντα μαζί. Χρόνια πολλά Μαρία Μπεκατώρου», ευχήθηκε η Υβόννη Μπόσνιακ στην κουμπάρα της Μαρία Μπεκατώρου.

«Τα πάντα μου», απάντησε η παρουσιάστρια του The Chase με τη σειρά της για την καλή της φίλη που πλέον έχουν γίνει οικογένεια αφού έχει βαφτίσει την κόρη της, Ελένη.

Οι ευχές συνοδεύονταν και από μια φωτογραφία τους, όχι από κάποια δημόσια εμφάνισή τους, αλλά σε μια ιδιωτική τους στιγμή όπου κοιμούνται πλάι πλάι.

Γνωρίστηκαν το 2013 στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς». Ξαναβρέθηκαν 2 μήνες μετά σε μια παρουσίαση που έκανε η Υβόννη Μπόσνιακ για τα ρούχα της και έκτοτε είναι αχώριστες. «Η σχέση μου με την Υβόννη έχει περάσει σε άλλα επίπεδα, είμαστε όλοι μια οικογένεια. Στον γάμο της με τον Αντώνη Ρέμο ήταν σαν να πάντρευα τα αδέρφια μου. Πάνω-κάτω γνώριζα τι διαστάσεις θα πάρει ο γάμος τους, αλλά εκείνη την ώρα δεν καταλάβαινα τίποτα. Ζούσα τη στιγμή που θεωρούσα τόσο ιερή, γιατί ήταν τόσο ευτυχισμένοι και οι δύο. Μόνο και μόνο που έβλεπα την Υβόννη να λάμπει, ήμουνα και εγώ ευτυχισμένη», έχει αναφέρει σε παλαιότερή της συνέντευξη στο TVmania η Μαρία Μπεκατώρου.

Πριν από λίγο καιρό, με αφορμή τη φωτογράφισή της στο ΟΚ! η παρουσιάστρια του The Chase Μαρία Μπεκατώρου είχε αποκαλύψει μια ξεκαρδιστική γιορτινή στιγμή με την κουμπάρα της και τη βαφτιστήρα της, Ελένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ