Η πιο διάσημη οικογένεια της τηλεόρασης δεν άφησε τίποτα έξω από το γνωστό ριάλιτι. Μέσα από τις 20 σεζόν του Keeping up with the Kardashians μάθαμε σχεδόν τα πάντα για τη ζωή τους και κυρίως για τα ερωτικά τους. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα από τα μέλη της που δεν μας άφησε να “τρυπώσουμε” περισσότερο από όσο ήθελε εκείνη. Η Κένταλ Τζένερ, σε αντίθεση με τις αδερφές τις Κιμ, Κλοέ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, δεν μοιράστηκε πολλά. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Κάιλι Τζένερ.

Βλέποντας τις τελευταίες σεζόν, θα υπέθετε κανείς ότι η Κένταλ Τζένερ δεν είχε καμία σχέση. Φαίνεται όμως πως ήταν απλά μια προσωπική της επιλογή να μην κοινοποιεί τους δεσμούς της και το αποκάλυψε ένας από τους παραγωγούς του KUWTK. Το 25χρονο μοντέλο είχε θέσει σαν όρο να μην αποκαλύπτεται η ταυτότητα κάποιου συντρόφου της αν δεν συμπλήρωναν τουλάχιστον έναν χρόνο σχέσης και φαίνεται πως κάτι τέτοιο συνέβαινε σπάνια.

Οι δύο μικρότερες αδερφές της οικογένειας μεγάλωσαν με τη ζωή τους να είναι συνεχώς στα φώτα ίσως αυτό να τις έκανε περισσότερο κλειστές όσον αφορά τα ερωτικά τους. Με αυτόν τον τρόπο γλίτωσαν όλα όσα έχουν περάσει οι μεγαλύτερες αδερφές τους που έβλεπαν τις σχέσεις και τους γάμους τους να γίνονται πρωτοσέλιδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ