Καλεσμένος της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» της ΕΡΤ ήταν ο Χρήστος Λούλης. Ο αγαπημένος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Το βραχιόλι της φωτιάς» και δίνει μια πολύ δυνατή ερμηνεία ως επιζών του Ολοκαυτώματος.

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή αλλά και τις αλλαγές που έφεραν στην καθημερινότητα με την σύζυγο του, Έμιλυ Κολιανδρή τα δυο τους παιδιά.

Ο ίδιος τόνισε: «Εάν πιστεύεις ότι είσαι κάτι πολύ σημαντικό και φοβερό, όταν μετά έχεις μια απόρριψη στην προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή παθαίνεις ένα σοκ. «Δεν είναι δυνατόν να τρώω χυλόπιτα εγώ! Πως είναι δυνατόν» λες. Κι όμως έτσι, όταν φας μια μεγάλη χυλόπιτα, σου δίνει τη δύναμη να καταλάβεις ότι ευτυχώς που την έφαγες γιατί έτσι θα εκτιμήσεις το ότι χρειάζεται να δουλέψεις και δεν θα σου δοθούν έτσι τα πράγματα. Διάφορες μικρές χυλοπιτίτσες, δεξιά και αριστερά, έχω φάει. Κάτι συγκλονιστικό όμως δεν θυμάμαι. Μπορεί και να μου συνέβη και να το έχω κάνει λίγο στην άκρη».

Για τη σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή και την οικογένειά τους ο Χρήστος Λούλης είπε: «Όταν είδα την Έμιλυ κατάλαβα αμέσως πως μου άρεσε… Αλλάζει η συνθήκη σε μια σχέση όταν έρχονται δυο παιδιά. Αλίμονο και αν δεν άλλαζε! Δυσκολεύει, εννοείται, αλλάζει γενικότερα αλλά και κάποια πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Όταν δηλαδή δεν είσαι πια στο κέντρο του ενδιαφέροντος ούτε του συντρόφου σου ούτε καν του εαυτού σου, ξεμπερδεύεις λίγο από την φύρα που λέμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ