Οι διακοπές του Τζάστιν και της Χέιλι Μπίμπερ στην Ελλάδα φαίνεται πως τους έκαναν καλό και επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους με άλλη διάθεση. Το πρώτο τους βραδινό ξεφάντωμα το έζησαν στο Λας Βέγκας και όλα όσα έκαναν… δεν έμειναν εκεί. Το ζευγάρι βρέθηκε στο πάρτι της καλής του φίλης Κένταλ Τζένερ με αφορμή το λανσάρισμα ενός νέου brand τεκίλας και διασκέδασε παρέα με πολλούς ακόμα φίλους του.

Η παρέα έφτασε με πουλμανάκι, σύμφωνα με το E!News, στο κατάμεστο κλαμπ που πραγματοποιήθηκε το πάρτι λίγο μετά τις 23:30 και οδηγήθηκε σε πριβέ τραπέζι. Φυσικά, πολλοί προσπάθησαν να προσεγγίσουν το τραπέζι τους αναγνωρίζοντας το ζεύγος Μπίμπερ αλλά αποζημιώθηκαν όταν ο τραγουδιστής ανέβηκε στο stage για να τραγουδήσει.

https://www.instagram.com/p/CRKdLzJHxRT/?utm_source=ig_web_copy_link

Από το τραπέζι δεν έλειψαν αμέτρητα μπουκάλια τεκίλας ενώ σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κένταλ Τζένερ κέρασαν σφηνάκια όλους τους παρευρισκόμενους. Πολλά από αυτά που συνέβησαν τα είδαμε στα social media τους ενώ η Χέιλι Μπίμπερ κράτησε τις καλύτερες φωτογραφίες του ταξιδιού της για μια ανάρτηση που συνόδευσε με τη λεζάντα: “Καπέλα + Βέγκας”.

https://www.instagram.com/p/CRNFsAVrMWJ/?utm_source=ig_web_copy_link

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ