Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει μόλις μερικές ώρες που επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του σε ελληνικό έδαφος απολαμβάνει τη φροντίδα της αγαπημένης του, Βρισηίδας Ανδριώτου. Οι δυο τους είχαν να βρεθούν από τον Ιανουάριο, από όταν δηλαδή εκείνη αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor All Star.

Από τα πρώτα πράγματα που έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας μαζί με τη Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν να συναντηθεί για φαγητό με την πρώην συμπαίκτριά του Αφροδίτη Σκαφιδά και τον σύντροφό της, Πύρρο Δήμα.

Τι βρήκε η Βρισηίδα Ανδριώτου μέσα στη βαλίτσα του Σπύρου Μαρτίκα;

Το ζευγάρι πέρασε μαζί την Κυριακή και το πρωί της Δευτέρας ο Σπύρος Μαρτίκας έφυγε για δουλειές. Όσο για την Βρισηίδα Ανδριώτου, εκείνη αποφάσισε να ανοίξει τη βαλίτσα του και προς έκπληξή της ανακάλυψε ότι ο αγαπημένος της έχει φέρει μαζί του πολλά σουβενίρ από το Survivor, που μάλιστα στην πλειοψηφία τους γράφουν και το όνομά τους.

«Έχει φύγει ο Σπύρος για δουλειά και έχω ανοίξει τη βαλίτσα του κι εδώ έχει όλο το Survivor. Το έχει πάρει όλο μαζί του», σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Μέσα στη βαλίτσα υπήρχαν παγουρίνα για νερό, ξύλινα πιάτα, ποτήρια, κοχύλια, ακόμα και ένα μπαλάκι με το όνομα Wilson.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σπύρος Μαρτίκας – Στο πλευρό του η Βρισηίδα Ανδριώτου

Σπύρος Μαρτίκας: Η πρώτη του έννοια μετά την αποχώρηση από το Survivor και τα δάκρυα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ