Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη στη Βρισηίδα Ανδριώτου και στον Σπύρο Μαρτίκα το μεσημέρι της Τρίτης 4/6 όταν αντιλήφθηκαν πως τους έκλεψαν το αμάξι τους.

Συγκεκριμένα η γνωστή influencer και επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα story στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι σήμερα τους έκλεψαν το αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν κάτω από το σπίτι τους.

Σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα η Βρισηίδα Ανδριώτου – Το ρεπορτάζ του okmag

Όμως, τέλος καλό, όλα καλά καθώς το αμάξι της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα βρέθηκε και θέλησαν να ευχαριστήσουν την ελληνική αστυνομία δημόσια για τη βοήθειά τους μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσαν στο Instagram.

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, το αυτοκίνητο βρέθηκε στο Διδυμότειχο. Ευτυχώς δεν έχει εμπλακεί σε καμία παράνομη δραστηριότητα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που βοηθήσατε και κυρίως στην ελληνική αστυνομία που έκανε το έργο της και το κάνει πάρα πολύ καλά. Απλά το αυτοκίνητο πήγε μια βόλτα μέχρι το Διδυμότειχο. Θα μας έρθει σε καλή κατάσταση. Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και εύχομαι όσοι έχουν βρεθεί σε αυτή την πολύ δύσκολη θέση, να χάσουν το αυτοκίνητό τους, πολύ σύντομα να το βρουν πίσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ