Συγκίνηση και δάκρυα για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το γνωστό ζευγάρι που συμμετέχει και στο J2US είχε μια πολύ συγκινητική στιγμή σήμερα, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να στηρίζει δημόσια την καλή του.

Αρχικά μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» (της οποία είναι μέλος) ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέφερε: «Έχω την πιο ωραία κοπέλα; Έχει την πιο ωραία φωνή. Αλλά δεν θα μιλήσω εγώ γιατί είναι η κοπέλα μου. Ένα πράγμα που έχω ερωτευτεί στην Ιωάννα είναι ότι είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλή ψυχή. Η Ιωάννα έχει “φάει” πάρα πολύ πόλεμο για πολλούς και διάφορους λόγους. Γιατί είναι φαινόμενο στο Instagram. Είναι πάρα πολύ άσχημο να τρώει ένας άνθρωπος κάθε μέρα πόλεμο και βρισίδι και κατάρες. Τι έχει κάνει; Επειδή προσπαθεί και δουλεύει;».

Ακολούθησε μια ακόμη πιο συγκινητική στιγμή με τον Δημήτρη να αναφέρεται και πάλι στην Ιωάννα Τούνη με αφορμή και τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας του Big Brother, Χριστίνας Ορφανίδου για το ροζ video.

«Δεν στενοχωριέμαι. Είναι το εύκολο θύμα όπως και όλοι όσοι είμαστε στην τηλεόραση. Όλοι νομίζουν ότι μας έχει χαριστεί κάτι κι αυτό μας έχει χαριστεί μέσα από το κρεβάτι μας. Και επειδή μπορεί να διαρρέει κάτι το επιβεβαιώνουν. Είναι δύσκολο να προχωρήσει κάποιος τη ζωή του γιατί φοβάται σε τι μπορεί να ανταπεξέλθει ο επόμενος σύντροφός του. Ξέρεις τι είναι να σου στέλνουν μηνύματα από το πρωί ως το βράδυ και να σου λένε το ίδιο πράγμα;», ανέφερε ιδιαίτερα φορτισμένος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Με τη σειρά της η Ιωάννα Τούνη, αφού περίμενε να ολοκληρωθεί η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ανέβασε μια σειρά από video στο Instagram Story της συγκινημένη για τη στήριξη και την αγάπη του συντρόφου της.

«Περίμενα να τελειώσει η εκπομπή της Κατερίνας για να μην νομίζεται ότι κάνω κανένα διαφημιστικό κόλπο για να βάλετε δέκτες και να δείτε Alpha. Ήθελα να ευχαριστήσω για ό,τι ειπώθηκε για εμένα στην εκπομπή και την Κατερίνα και πάνω από όλα τον Δημήτρη που με στηρίζει σε τόσο λεπτά θέματα. Και μεταφέρεται το βάρος της ευθύνης μου σε αυτόν. Αντί να ακούω εγώ βρισιές, τις ακούει ο Δημήτρης. Ήθελα να τον ευχαριστήσω δημόσια», ανέφερε κλαίγοντας η Ιωάννα Τούνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ