Η Βάσω Λασκαράκη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή στης αναφερόμενη στην κόρη της, Εύα που την παρακολούθησε στο θέατρο.

Αφορμή η ανάρτηση που είχε κάνει για την Εύα με αφορμή την πρεμιέρα της στο θέατρο την οποία παρακολούθησε.

«Πριν 9 χρόνια άφησα την Εύα μωρό στην κούνια της κ έφυγα για να κάνω παράσταση… χθες βράδυ 9 χρόνια μετά στην επιστροφή μου στο θέατρο ήταν στο κοινό…. Δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα με λόγια είναι αδύνατον! Η πρεμιέρα αυτή ήταν αφιερωμένη στην Εύα λοιπόν Στις φωτό δεν φαίνεται φυσικά, στις φωτό φαίνονται οι συνήθεις ύποπτοι – η τρελοπαρέα που δεν γινότανε να λείπει. Σας ευχαριστώ όλους! Σε ένα έργο που ο τίτλος είναι Unfriend η φιλία ξεχείλιζε και περίσσευε χθες βράδυ», είχε γράψει αναφορικά με την πρεμιέρα της στην παράσταση Unfriend.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους η συγκίνησή της ήταν εμφανής. «Μη το ξανασυζητάμε, δύσκολο! Συγκινούμε πολύ», είπε και η φωνή της «έσπασε».

Τι είπε η Βάσω Λασκαράκη για την εκπομπή The Break

Η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι περνά στην παρουσίαση με την εκπομπή The Break λέγοντας πως την αγχώνει τα τα πάει καλά.

«Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει εάν θα τα πάω καλά. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης», συμπλήρωσε.

«Μπορεί να εμφανιστεί ο σύζυγός μου, Λευτέρης Σουλτάτος στην εκπομπή, ποτέ δεν ξέρεις. Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει εάν θα τα πάω καλά. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης» ανέφερε στη συνέχεια.

«Ο σύζυγός μου με πιστεύει πολύ ότι μπορώ να το κάνω. Καλεσμένοι υπάρχουν πολλοί, θα δούμε αν θα έρθει καλεσμένος ο Τσιμιτσέλης» συμπλήρωσε τέλος, η Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ