Η επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» ολοκληρώνει σε λίγο καιρό τον κύκλο της και αυτές τις μέρες γυρίζονται τα τελευταία επεισόδια.

Το πρωί της Παρασκευής, η Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τηλεοπτικό της σπίτι, αποκαλύπτοντας ένα ατύχημα που είχε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός χτύπησε το γόνατό του σε μία μαρμάρινη γωνία, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μεγάλη πληγή και ο πόνος να είναι πολύ έντονος.

Στην ανάρτηση της Κλέλιας, που συνοδευόταν από τη λεζάντα «Μουρμουροατυχήματα», βλέπουμε τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να είναι καθισμένος σε μια καρέκλα και να δηλώνει με χιουμοριστική διάθεση: «Μια γωνία με ενοχλούσε και είπα να την ξεκολλήσω, αλλά τελικά ξεκόλλησα το γόνατό μου. Τώρα πονάει λίγο».

H «Μουρμούρα» θα ολοκληρωθεί φέτος καθώς οι ιθύνοντες του Alpha θεωρούν ότι έχει επέλθει κορεσμός στην υπόθεση της σειράς, παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει κατά καιρούς στα ζευγάρια. Αυτό φαίνεται και από τα νούμερα τηλεθέασης αφού το κοινό φαίνεται να είναι πολύ κουρασμένο. Αν τελικά το φινάλε της σειράς γίνει πραγματικότητα, τότε το πρόγραμμα του καναλιού τη νέα σεζόν θα είναι εντελώς διαφορετικό από το φετινό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι σειρές «Έλα στη θέση μου» και «Αγγελική» αναμένεται να ολοκληρωθούν τη φετινή σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι οι ιθύνοντες του καναλιού θα πρέπει να βρουν νέα πρότζεκτ για τη νέα σεζόν με δεδομένο ότι ο σταθμός θα στηριχθεί και πάλι στο κομμάτι της μυθοπλασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ