Η Βίκυ Σταυροπούλου θέλησε να ενημερώσει το κοινό για την κατάσταση της υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη. Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Παράλληλα το θέατρο Αλίκη ανακοίνωσε πως οι παραστάσεις της κωμωδίας «Μπαμπάδες με ρούμι» ακυρώνονται μέχρι τα τέλη του μήνα.

Οι  Σοφία Βογιατζάκη, Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρία Λεκάκη, Τζόυς Ευείδη στην κοπή της πίτας στο θέατρο Αλίκη.

Το νέο post της Βίκυς Σταυροπούλου

Την Τρίτη, η πολύ καλή φίλη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου ανέβασε στα social media κοινή τους φωτογραφία από παλαιότερη έξοδό τους. Και σημείωσε: «Σχεδόν μια βδομάδα, μετά από την απρόσμενη περιπέτεια που πέρασε ο Χρήστος μας, θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι καλύτερα! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, τον κύριο Ραϊσάκη και όλη την ομάδα καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γεννηματάς καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό! Ήταν τόσο συγκινητική η προσπάθεια τους, όχι μόνο στον Χρήστο, αλλά και σε όσους ασθενείς εισήχθησαν, εκείνη τη δύσκολη νύχτα της Τετάρτης! Σας ευχαριστώ όλους, για τα εκατοντάδες μηνύματα ενδιαφέροντος και για το γεγονός, ότι σέβεστε την απαγόρευση των γιατρών για επισκεπτήριο και έτσι δεν δυσκολεύετε το έργο τους! Δράττομαι της ευκαιρίας, να σας υπενθυμίσω, ότι το κάπνισμα και οι κακίες βλάπτουν σοβαρά την υγεία και την δική σας και των γύρω σας! Να είστε γεροί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ζωής σας!».

Διαβάστε επίσης: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός – Ακυρώνονται για τον Μάρτιο οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ