Τη Δευτέρα το βράδυ οι νέοι γονείς Βίκυ Κάβουρα και Γιώργος Τζαβέλλας έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» στο Θέατρο Βράχων.

Οι Αιμίλιος Χειλάκης και Μυρτώ Αλικάκη.

Την εκρηκτική κωμωδία του Μολιέρου σκηνοθετούν και διασκευάζουν φέτος το καλοκαίρι ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας.  Παίζουν οι Αιμίλιος Χειλάκης, Αθηνά Μαξίμου, Μυρτώ Αλικάκη, Θοδωρής Ρωμανίδης, Νίκος Γκέλια, Βίκυ Διαμαντοπούλου, Γιώργος Ζυγούρης και Δημήτρης Φιλιππίδης.

Οι Μυρτώ Αλικάκη με τον Αιμίλιο Χειλάκη και Δημήτρη Φιλιππίδη.

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας έγιναν γονείς στα τέλη του προηγούμενου μήνα. Η ηθοποιός και μοντέλο γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών, δημοσιεύοντας φωτογραφία με τον Γιώργο Τζαβέλλα και στέλνοντας τις ευχές για τη νεογέννητη κόρη του.

«Γιώργο, μόνο χαμόγελα όπως σε αυτή τη φωτογραφία! Όλη η οικογένεια του Ατρόμητου εκφράζει τις πιο θερμές της ευχές στον Γιώργο Τζαβέλλα και στη σύντροφό του που από σήμερα έγιναν γονείς ενός υγιέστατου κοριτσιού! Να σας ζήσει!»” έγραφε, χαρακτηριστικά, η ανάρτηση.

Διαβάστε επίσης: Βίκυ Κάβουρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ των γενεθλίων της και η εντυπωσιακή τούρτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ