Τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της στην Ελλάδα απόλαυσε φέτος η Βίκυ Καγιά. Λίγο πριν από την επιστροφή της στην Αθήνα και τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που φέρνει ο νέος κύκλος του GNTM στο Star, η Βίκυ Καγιά φαίνεται πως βρήκε την απόλυτη χαλάρωση.

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στο GNTM (μετά από μια χρονιά απουσίας) είναι στα καλύτερά της και όχι άδικα. Η Βίκυ Καγιά πριν από λίγες μέρες έκλεισε με ενθουσιασμό και μια σέξι πόζα στο Instagram τα 44 χρόνια της και δεν σταμάτησε τις βουτιές στη θάλασσα.

Έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δυο παιδιά τους: τη Μπιάνκα και τον Κάρολο – Ηλία, η Βίκυ Καγιά απόλαυσε τις ομορφιές των ελληνικών θαλασσών, χαλάρωσε και «γέμισε» μπαταρίες.

Η ίδια όλο το καλοκαίρι μοιράζεται αγαπημένα στιγμιότυπα από τις διακοπές της στα soicial media και δέχεται δεκάδες μηνύματα.

Αυτήν τη φορά όμως η Βίκυ Καγιά φαίνεται πως βρήκε την απόλυτη χαλάρωση στη θάλασσα, όπως «μαρτυρούν» και τα νέο video της στο Instagram.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ