Βόλτες στη θάλασσα με τα παιδιά της Μπιάνκα και Κάρολο έκανε η Βίκυ Καγιά κατά τη διάρκεια των οικογενειακών πασχαλινών διακοπών της στο εξοχικό τους. Τα παιδιά της μάλιστα έκαναν και ιππασία δίπλα στο νερό και περήφανη μαμά η Βίκυ Καγια τα απαθανάτισε να ιππεύουν με χάρη.

«Χριστός Ανέστη! Υγεία Αγάπη και Φώς σε όλους!», ευχήθηκε η παρουσιάστρια η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την επί χρόνια επαγγελματική της στέγη στο Star.

«Ήταν μια πολύπλοκη χρονιά για εμένα. Το δύσκολη είναι σχετικό πράγμα, αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον κόσμο, η δική μου χρονιά δεν ήταν τίποτα. Ήταν πολύπλοκη συναισθηματικά και επαγγελματικά. Μερικές φορές τα πράγματα παίρνουν τον δρόμο τους και τελικά καταλήγουν κάπου. Δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν. Δεν νευρίασε κανείς με κανέναν και ούτε υπήρξε κλίμα άσχημο ή επιθετικό. Αυτό θέλω να το τονίσω γιατί είναι άδικό. Και για το κανάλι και για εμένα για τη συνεργασία μας η οποία κράτησε 7 χρόνια. Άρα, ήταν μία όμορφη και πετυχημένη συνεργασία», είχε αναφέρει η Βίκυ Καγιά προ ημερών για το τέλος της συνεργασίας της με το Star.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ