Η Βίκυ Καγιά παρέα με φίλους γιόρτασαν με άκρως καλοκαιρινή διάθεση τα γενέθλια του Ηλία Κρασσά. Η οικοδέσποινα του Shopping Star η οποία από την ερχόμενη σεζόν θα επιστρέψει με πολλαπλό ρόλο στο GNTM είχε ευχηθεί πριν από λίγες ημέρες στον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, η Βίκυ Καγιά είχε δημοσιεύσει στο Instagram της μια εκπληκτικά ρομαντική φωτογραφία από παλαιότερο ταξίδι τους στη Βενετία.

Ο Ηλίας Κρασσάς έκλεισε τα 46 του χρόνια και το γιόρτασε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο παρέα με τη σύζυγό του χορεύοντας στην παραλία. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης διακρίνεται η έκπληξη στον Ηλία Κρασσά για τα γενέθλιά του.

Την ίδια στιγμή δίπλα στον Ηλία Κρασσά εκτός από τη Βίκυ Καγιά που του στέλνει τρυφερά φιλιά βρίσκεται και ο Γιώργος Καράβας με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη, αλλά και η Μαρίνα Βερνίκου, οι οποίοι δείχνουν να διασκεδάζουν με την ψυχή τους έχοντας περάσει μια όμορφη ημέρα στο νησί των ανέμων.

Στο παρελθόν η Βίκυ Καγιά έχει προχωρήσει σε τρυφερές δημόσιες εξομολογήσεις για τον σύζυγό της. «Mε τον Ηλία ήθελα να χάσω τον έλεγχο. Ηθελημένα, το άφησα το κοντρόλ. Ο Ηλίας έχει ένα πάρα πολύ αιχμηρό μυαλό, μια γεμάτη προσωπικότητα, μια ενέργεια δέκα φορές μεγαλύτερη από τη δική μου και είναι ένας άνθρωπος που, ό,τι λέει, το κάνει. Είναι άνδρας με την κλασική και παραδοσιακή έννοια του όρου. Και έχει και ένα σώμα πολύ νεανικό, γιατί ο Ηλίας με περνά μόνο δύο χρόνια. Επίσης, έχουμε παρόμοιες εμπειρίες, με την έννοια πως ό,τι καταφέραμε, τα κάναμε μόνοι μας», έχει αναφέρει η παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ