Μπορεί να διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά και καλλίγραμμα σώματα της showbiz, όμως η Βίκυ Καγιά σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες από το workout της. Όλα άλλαξαν ωστόσο πριν από λίγες μέρες, όταν ανέβασε stories στο Instagram της που την έδειχναν να ιδρώνει πάνω στο pilates reformer, υπό τις οδηγίες της Σοφίας Νικολίτσα. Tο pilates είναι μια μέθοδος άσκησης που αγαπά η παρουσιάστρια καθώς βελτιώνει τη στάση του σώματος, βοηθά στη μείωση του άγχους και γυμνάζει όλο το κορμί. Τα στιγμιότυπα ήταν άκρως εντυπωσιακά, με τη μαμά της εξάχρονης Μπιάνκα και του τρίχρονου Ηλία Κρασσά να κάνει κοιλιακούς με το χαμόγελο… να μην φεύγει από τα χείλη της.

Η Βίκυ Καγιά στο ειδικό όργανο pilates reformer (Ιnstagram/vickykaya_)

Όπως είπε στο ΟΚ! η pilates instructor Σοφία Νικολίτσα, μαζί με τη Βίκυ ακολουθούν ένα κυκλικό πλάνο άσκησης σε πέντε όργανα pilates, ώστε να δουλεύουν διαφορετικά σημεία κάθε φορά (κορμό, μπράτσα, γλουτούς, γοφούς, κοιλιακούς). Το κάθε session διαρκεί γύρω τα 50′ με την παρουσιάστρια του επερχόμενου Dancing with the stars στο Star να κάνει μάθημα από 2 μέχρι 3 φορές την εβδομάδα.

Η pilates instructor Σοφία Νικολίτσα

«Το σώμα της Βίκυς δεν χρειάζεται κάποιο εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης» μάς εξηγεί η Σοφία. Και συνεχίζει: «Το ζητούμενο για εκείνη είναι να διατηρεί την καλή της φυσική κατάσταση και να είναι fit, αφού όλο αυτό σίγουρα τη βοηθά να αντεπεξέρχεται καλύτερα στις καθημερινές της υποχρεώσεις». Όπως άλλωστε προσθέτει η expert η Βίκυ δεν χρειάζεται να κάνει συμπληρωματικές ασκήσεις στο σπίτι. Και λόγω του ήδη φορτωμένου της προγράμματος αλλά και επειδή βασικά δεν υπάρχει ανάγκη».

Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται για τις διακοπές και παραμένει fit χάρη στο pilates (Ιnstagram/vickykaya_)

Πόσο καλή και υπάκουη. μαθήτρια είναι η Βίκυ; Όπως μας λέει η Σοφία λόγω του ότι ασχολήθηκε από την εφηβεία της κιόλας με το modelling ξέρει το σώμα της και τις ανάγκες του», ενώ όπως συμπληρώνει «είναι από τα πιο πειθαρχημένα άτομα που έχω γνωρίσει. Όχι μόνο με ακούει αλλά θέλει να δίνει πάντα τον καλύτερό της εαυτό όταν κάνει μια άσκηση. Και αυτό είναι κάτι που θαυμάζω στη Βίκυ και θέλω να το τονίζω πάντα…»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ