Στη δουλειά της μαμάς της αποφάσισε να πάει η 6χρονη Μπιάνκα Κρασσά. Η κόρη της Βίκυς Καγιά βρέθηκε στο πρωτοχρονιάτικο DWTS και πόζαρε μαζί με τη μαμά της. Η οικοδέσποινα του χορευτικού σόου του Star μοιράστηκε τα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram λίγο μετά την έναρξη του γιορτινού σόου.

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε για το πρωτοχρονιάτικο σόου μια παραμυθένια δημιουργία των Mi-Ro ενώ η μικρή Μπιάνκα ένα πράσινο τούλινο φόρεμα. Μαμά και κόρη σεταρίστηκαν και αυτή τη φορά.

Μιλώντας για τα παιδιά της στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, ανέφερε: «Ο Κάρολος ως Υδροχόος είναι λίγο στον κόσμο του, είναι ένας μίνι Ηλίας. Η Μπιάνκα είναι πιο πολύ της οργάνωσης. Και τα δύο πάντως έχουν πολλά στοιχεία από τον πατέρα τους. Είναι Κρασσάκια! Εκείνος συνέχεια έχει άγχος μην πάθουν τίποτα. Εγώ είμαι πιο χύμα, δεν θέλω να τα φοβίζω».

Τα παιδιά είναι και ο μόνος λόγος για τον οποίο διαφωνεί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά. «Συνέχεια διαφωνούμε για τα παιδιά. Εγώ είμαι πιο ελαστική και εκείνος πιο προστατευτικός», αποκάλυψε στο ΟΚ!.

Δεν παρέλειψε στην ίδια συνέντευξη να δώσει και μια συμβουλή στις άλλες μαμάδες. «Η μαμά μου παντρεύτηκε τον μπαμπά μου στα 16 της, δεν είχε προλάβει να ζήσει τη ζωή της. Οπότε μεγαλώνοντας ήθελε να τα ζήσει όλα μαζί κι εγώ γινόμουν αυστηρή μαζί της. Βλέποντας τώρα τη σχέση μου με την κόρη μου, όντως είναι πιο πολύπλοκη, αλλά είναι διαφορετικές οι ισορροπίες. Γιατί εγώ είμαι μια χορτάτη μαμά. Δούλεψα, ταξίδεψα, έπεσα, σηκώθηκα. Οπότε αυτή είναι και η συμβουλή μου στα νέα κορίτσια. Να μη βιάζονται αν δεν έχουν νιώσει χορτάτες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ