Η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του GNTM το οποίο πρόκειται να είναι εντελώς ανανεωμένο. Η ίδια επέστρεψε και πάλι στην κριτική επιτροπή, μετά την απουσία ενός χρόνου από το ριάλιτι μόδας.

Τα γυρίσματα του συνεχίζονται δυναμικά και να τονίσουμε ότι το ριάλιτι έχει και πάλι μόνο κορίτσια αφού για δύο σερί σεζόν συμμετείχαν και αγόρια. Αξίζει να σημειωθεί πως οι οντισιόν έχουν ολοκληρωθεί και οι παίκτριες βρίσκονται ήδη στην βίλα.

Η φωτογραφία που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram απαθανατίστηκε να πατάει με το πόδι της τον νέο κριτή του ριάλιτι και ενδυματολόγο, Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος κρατά στην αγκαλιά του ένα κουτί με γλυκά.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Τι είπες;» με μερικά emoji να συνοδεύουν την ατάκα.  Να υπενθυμιστεί ότι ο Τάσος Σοφρωνίου είχε ήδη συστηθεί στο κοινό σε παλαιότερες σεζόν του GNTM και είχε κάνει μία guest εμφάνιση στο GNTM 4. 

Η νέα κριτική επιτροπή του GNTM 5 όπως ανακοινώθηκε θα αποτελείται από τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τάσο Σοφρωνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ