Η Βίκυ Καγιά τις τελευταίες ημέρες που προβάλλονται οι οντισιόν του GNTM έχει δεχτεί ουκ ολίγες φορές σχόλια από διάφορες κατευθύνσεις, όπως και το σόου στο σύνολό του.

«Λογικό είναι. Μια εκπομπή μόδας δεν είναι απολύτως κατανοητή από το ευρύ κοινό και τον κόσμο. Η Μόδα είναι ένας κόσμος μαγικός που είναι τέλειο να τον βλέπεις από την κλειδαρότρυπα, αλλά δεν είναι κατανοητός στο ευρύ κοινό τι είναι ωραίο και τι δεν είναι ωραίο. Γιατί είμαστε τέσσερις διαφορετικοί άνθρωποι, με τέσσερα διαφορετικά backrounds και τέσσερα διαφορετικά γούστα. Κι αυτό από μόνο του δημιουργεί συναισθήματα. Οπότε βεβαίως και δέχεται όλο αυτόν τον κυκεώνα» ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

Αναφορικά με σχόλιό της που δέχτηκε έντονη κριτική, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Δυστυχώς η καθημερινότητα και η ρουτίνα της μέσης Ελληνίδας δεν της επιτρέπει να ονειρεύεται παραπάνω και παραπέρα. Όταν λέγονται τα πράγματα με τον τρόπο που τα σκέφτεσαι, είναι πολύ λογικό να υπάρχει debate και συζήτηση».

Παράλληλα, η Βίκυ Καγιά έδωσε απαντήσεις για μια σειρά από πρόσωπα που έχουν αναφερθεί σε αυτή.

«Η Άννα Αμανατίδου δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια. Αν το είχε κάνει με χαρά θα της την έδινα», δήλωσε για την πρώην παίκτρια του GNTM.

Η ίδια απέφυγε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Λάκη Γαβαλά και να πάρει θέση στην κόντρα που έχει ο σχεδιαστής με τη Σοφία Χατζηπαντελή. «Τον αγαπώ τον Λάκη. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια γνωστοί. Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Αφορά τη Σοφία και τον Λάκη. Το θεωρώ άκομψο να απαντήσω εγώ. Ας το κάνουν οι ίδιοι», αρκέστηκε να πει.

Όσον αφορά στην αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, επανέλαβε ότι ήταν κάτι προγραμματισμένο. «Η Σοφία ήταν προγραμματισμένο να είναι για τις οντισιόν. Δεν ήταν προγραμματισμένο να κάτσει παραπάνω. Στο bootcamp έρχεται μια νέα κοπέλα, η Μαίρη Βυτινάρος, η οποία θα είναι η model coach των κοριτσιών. Μετά θα δείτε πάρα πολλούς guests», είπε.

Τέλος μίλησε και για τον Δημήτρη Σκουλό επισημαίνοντας ότι δεν έχουν κάτι να χωρίσουν. «Με τον Δημήτρη Σκουλό έχουμε μια σχέση πολύ ωραία όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύουμε. Μετά καθίσαμε πλάι πλάι δύο χρόνια. Με όλα τα έντονα που μπορεί να έχει μια συνεργασία και όλα τα καλά. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε», δήλωσε.

Τον κυκεώνα από σχόλια εν μέσω των οποίων έχει βρεθεί η Βίκυ Καγιά σχολίασε και η Κατερίνα Καινούργιου. «Δεν μπορώ να βλέπω ξαφνικά να τα βάζουν με ένα πρόσωπο όλοι. Βλέπω μια τεράστια επίθεση. Ξαφνικά να φταίει η Καγιά για τα πάντα, ειλικρινά το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτo. Αυτό με θλίβει και με στεναχωρεί», ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ