Με αισιόδοξη διάθεση ξύπνησε το πρωί της Τρίτης, η Βίκυ Χατζηβασιλειου και καλοσώρισε το καλοκαίρι με ένα διαφορετικό τρόπο στο instagram.Καλώς όρισες Ιούνιε! Ελπίζω να σύρεις το καλοκαίρι σε πολλά χαμόγελα, άδειες ΜΕΘ, αληθινές αγκαλιές και …ξέφωτα για τις χαρές! Καλό μήνα αγαπημένοι μου! ; Έγραψε η όμορφη παρουσιάστρια και οι διαδικτυακοί της φίλοι με την σειρά τους,της ευχήθηκαν ένα καλοκαίρι διαφορετικό από το περσινό.

Aυτή τη περίοδο ασχολείται με την προώθηση του νέου της βιβλίου “Ζήτα το σωστά και θα σου δοθεί” και αυτό την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Μάλιστα στις 19 Ιουλίου και για τέσσερις μέρες θα βρεθεί στον Πόρο όπου οργανώνει ένα Σεμινάριο με τίτλο “Αφθονία και Πλούτος”που έχει στόχο να μας μάθει πως θα έχουμε αφθονία στη ζωή μας σε υγεία, θετικά συναισθήματα και επιτυχημένες σχέσεις.

Το φετινό καλοκαίρι για εκείνη θα είναι διαφορετικό αφού για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια δεν θα χρειαστεί να βρίσκεται σε κάποιο στούντιο και να γράφει μέσα στο καλοκαίρι , εκπομπές όπως έκανε στο παρελθόν. Ωστόσο σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η παρουσιάστρια έχει δεχθεί πρόταση και συζητά την επιστροφή της στην τηλεόραση με ένα concept εβδομαδιαίο, μαγνητοσκοπημένο πολύ διαφορετικό από αυτά που την έχουμε συνηθίσει.

Η όμορφη παρουσιάστρια που είναι λάτρεις του ευ ζην , εκτός από την διατροφή της που προσέχει πολύ, γυμνάζεται καθημερινά και όποτε ξεκλέβει λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις της πηγαίνει στο εξοχικό της οικογένειας στην Χαλκιδική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ