Ο Βίκτωρ Βερνίκος (Victor Vernicos) θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2023, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου στο Λίβερπουλ, με το What They Say. Το κομμάτι, γράφτηκε από τον ίδιο σε μια στιγμή μεγάλου άγχους.

«Είμαστε σε ετοιμότητα. Προσπαθούμε καθημερινά. Το τραγούδι το έγραψα σε μια αγχώθη στιγμή στη ζωή μου. Ήταν μια έντονη στιγμή που ήθελα να την εκφράσω. Μετά από 1-1,5 χρόνο το κατέθεσα στο Eurovision. Γράφτηκε σε δύο μέρες πάνω κάτω», είπε ο Βίκτωρ Βερνίκος αποκαλύπτοντας στο Happy Day την ιστορία του.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Το video clip επιλέχθηκε γιατί ήθελα να δείξω τη μοναξιά μέσα στο άγχος. Η Eurovision ήταν πάντα ένα όνειρο δικό μου. Από τη στιγμή που άκουσα το περσινό μας τραγούδι για τη Eurovision της Αμάντας Γεωργιάδη το Die Together. Το 8 και το 23 είναι οι τυχεροί μου αριθμοί».

Ο 16χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ακόμα μερικά πράγματα για την καθημερινότητά του. Η αγάπη του για τη μουσική ξεκίνησε από 4 χρονών όπως και τα μαθήματα πιάνου. Αν και το διάβασμα δεν είναι κάτι που απολαμβάνει ο ίδιος αποκαλύπτει πώς τα καταφέρνει.

«Ξεκίνησα μαθήματα πιάνου 4 χρονών. Το αγάπησα και συνέχισα. Είμαι μαθητής που δεν διαβάζει, αλλά τα πάει καλά. Τα πιάνω γρήγορα. Πάω σε online σχολείο και κάνω μάθημα 1-2 ώρες την ημέρα. Είναι βιντεοσκοπημένα και μπορώ να τα δω όποτε έχω τον χρόνο αν τα χάσω.

Θέλω να μιλήσω με την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά και την Αμάντα από εκπροσώπους της Ελλάδας στη Eurovision», είπε ο Βίκτωρ Βερνίκος (Victor Vernicos).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ