Εξιτήριο πήρε από νοσοκομείο η Ελένη Τσολάκη. Εκμεταλλευόμενη τις ολιγοήμερες διακοπές των εορτών, η παρουσιάστρια είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο Υγεία ενόψει προγραμματισμένου χειρουργείου, όπως είχε γνωστοποιήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Τις προηγούμενες ημέρες η Ελένη Τσολάκη είχε φανερώσει ότι οι φετινές γιορτές είναι διαφορετικές για εκείνη, ενώ είχε στείλει στους followers της το μήνυμα θα προσέχουν και να αγαπούν τον εαυτό τους.

«Φέτος οι γιορτές ήταν διαφορετικές…αλλά με το πιο μεγάλο μήνυμα!!
Να αγαπάτε τον εαυτό σας,να τον προσέχετε και να τον «προλαβαίνετε».
Τότε θα μπορείτε να δώσετε όλη την αγάπη που έχετε μέσα σας και να πάρετε όλη την αγάπη που μπορεί να γίνει η δύναμη σας!!!
Γιατί με την αγάπη τα εύκολα γίνονται υπέροχα και τα δύσκολα μεταμορφώνονται σε εμπειρίες!!!», είχε αναφέρει συγκεκριμένα, συνοδεύοντας το μήνυμά της με μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, στην οποία μπορούσε κανείς να διακρίνει τον ορό που φορούσε στο χέρι της.

Όλα εξελίχθηκαν καλά και η Ελένη Τσολάκη πόζαρε το πρωί της Τετάρτης χαμογελαστή με τον γιατρό της πριν πάρει εξιτήριο. Φίλοι και συνάδελφοι έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους στην παρουσιάστρια. Ανάμεσα σε αυτούς και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία τις προηγούμενες ημέρες είχε μιλήσει μαζί της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ