Η γνωστή Youtuber Βενετία Καμάρα έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με ένα φόρεμα στο χρώμα της μέντας. Ξεκίνησε να σπουδάζει δημοσιογραφία αλλά βλέποντας τη δουλειά της στο Youtube για πράγματα που την αφορούν και αγαπά να αποδίδει αφοσιώθηκε σε αυτό.

Η Βενετία Καμάρα μίλησε για ταξίδια της και δρόμους που της έχει ανοίξει το Youtube, όπως στο κομμάτι της παρουσίασης και αναφέρθηκε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της όπου αντιμετώπισε κατάθλιψη, αλλά και στον σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί 4,5 χρόνια.

Τι είπε η Βενετία Καμάρα για τη σχέση της;

«Είμαστε 4μισι χρόνια με τον Αλέξανδρο και είμαστε καλά. Είναι προγραμματιστής, δεν καταλαβαίνω τίποτα από τη δουλειά του. Τον πήγα στα βραχάκια στην Ακρόπολη για το πρώτο μας φιλί. Στην αρχή είχαμε σχέση από απόσταση, ζούσε στην Αγγλία. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι, είναι ο άνθρωπός μου. Είμαστε κατά του γάμου. Δεν θέλω να μείνω έγκυος, φοβάμαι τις γέννες. Θαυμάζω τις γυναίκες που το κάνουν αυτό» αποκάλυψε για τη σχέση της.

Η μάχη με την κατάθλιψη

Ανάμεσα σε άλλα η Βενετία Καμάρα παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη. «Πέρασα κατάθλιψη. Ήμουν βαθιά χωμένη. Ήμουν σε έναν λάκκο, δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Δύο μήνες σερί μπορεί να σηκωνόμουν από το κρεβάτι μετά τις 4 το απόγευμα. Καταλαβαίνεις και ο ίδιος ότι κάτι δεν πάει καλά. Ένιωθα άλλος άνθρωπος. Είναι σημαντικό να ζητήσεις βοήθεια».

https://96365d23f1219f822b50a043188710f1.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ