Για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την Κατερίνα Γερονικολού μίλησε η Βάσω Λασκαράκη και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κατερίνα Γερονικολού είχε αποκαλύψει πως βρέθηκε σε μια οντισιόν για μια παράσταση της Μιμής Ντενίση, έναν ρόλο που τελικά έκλεισε η Βάσω Λασκαράκη. Ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη τονίσει πως η ίδια αντικαταστάθηκε στο θέατρο από την Αθηνά Οικονομάκου και όχι από την Κατερίνα Γερονικολού, η οποία πήρε τον ρόλο εν τέλει μετά την Αθηνά.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star συνάντησε τη Βάσω Λασκαράκη στο αεροδρόμιο πριν φύγει για Κύπρο και εκείνη έληξε τρο θέμα της παρεξήγησης.

Τη Βάσω Λασκαράκη συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος η κάμερα της εκπομπής «», λίγο πριν ταξιδέψει στην Κύπρο με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο για επαγγελματικούς λόγους.

Μιλώντας αρχικά για τη συναργασία της με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, η Βάσω Λασκαράκη είπε: «Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον σύζυγό μου στα Cyprus Eating Awards. Για το μέλλον δεν ξέρω αν θα το ξανακάνουμε. Δεν μπορώ να σας πω. Προς το παρόν εδώ μαζί».

Και όταν της έγινε η επίμαχη ερώτηση για την Κατερίνα γερονικολού είπε: «Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση με την Κατερίνα».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ