Μια περίοδο ηρεμίας και ευγνωμοσύνης περνά η Βάσω Λασκαράκη, η οποία εκμυστηρεύτηκε στην Δέσποινα Καμπούρη και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ότι είναι χαρούμενη και πως όλα είναι τακτοποιημένα στη ζωή της.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μαίρη, Μαίρη Μαίρη» ανάμεσα σε άλλα δήλωσε ότι ως μητέρα έχει συχνά ενοχές όταν λείπει από το πλευρό της κόρης της για αυτό και προσπαθεί να κάνει τις δουλειές της όταν η μικρή Εύα περνά χρόνο με τον πατέρα της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Έχω πολλές ενοχές Και να λείπω έχω ενοχές. Προσπαθώ να λείπω για δουλειές και εκτός Αθηνών όταν η Εύα θα πάει στον μπαμπά της. Αν τσακωθούμε, γίνει παρεξήγηση στο σπίτι και σηκώσουμε τους τόνους. Προσπαθώ να το συζητάμε πάρα πολύ», ανέφερε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Μου λείπει η κόρη μου όταν είναι στον μπαμπά της. Θεωρώ ότι είναι δικό μου το πρόβλημα. Ποτέ δεν θα της πω «μου έλειψες». Γιατί δημιουργούνται ενοχές έτσι στο παιδί. Δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα, το παιδί είναι με τον άλλο του γονιό».

Επιπλέον, η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στους ανθρώπους που χωρίζουν και τη συνθήκη του να υπάρχει παιδί ή παιδιά στις ζωές τους και έπειτα για το δικό της διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη «μάχη» που έχουν κερδίσει να είναι δίπλα στο παιδί τους.

«Οι άνθρωποι που έχουν φέρει στον κόσμο παιδιά και δεν συνεχίζουν τη ζωή τους μαζί μακάρι οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι τα παιδιά δεν είναι αντικείμενο διεκδίκησης ή εκδίκησης ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου.

Ένα διαζύγιο ποτέ δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα. Υπάρχει μεγάλος δρόμος μέχρι να αρχίσουν να εξομαλύνονται οι καταστάσεις. Είναι το μεγαλύτερο κέρδος που μπορεί να έχεις με έναν άνθρωπο που δεν κατάφερες να πορευτείς μαζί του όλη σας τη ζωή. Τι καλύτερο από το να κερδίσεις αυτή τη “μάχη”» που είναι η πιο σημαντική. Δηλαδή το παιδί μου να μεγαλώσει ωραία και σωστά.

Επιπλέον, η Βάσω Λασκαράκη εκμυστηρεύτηκε για την ψυχοθεραπεία που κάνει εδώ και χρόνια για να αντιμετωπίσει τις φοβίες που έχει πάνω σε καταστάσεις. «Ήμουν πάντα ρεαλίστρια σε αυτές τις καταστάσεις. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία και συνεχίζω να κάνω και σε σχέση με εμένα, και με το οικογενειακό περιβάλλον και με το παιδί γιατί είχα φοβίες μήπως δεν τα καταφέρω. Και πάλι θα κάνουμε λάθη. Φοβάμαι μην εγώ τα κάνω μαντάρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ