Στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 και στην Τζένη Θεωνά βρέθηκε η Βάσω Γουλιελμάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο διαζύγιο από τον συνάδελφό της Σωκράτη Αλαφούζο. Η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος υπήρξαν παντρεμένοι από το 2001 μέχρι το 2008. Το πρώην ζευγάρι απέκτησε μία κόρη μαζί, τη Μαρίλια. 

η Βάσω Γουλιελμάκη με τον Σωκράτη Αλαφούζο το 2007.

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή Ηappy Day της Παρασκευής. «Όσο μεγαλώνω λέω πολλά “δεν ξέρω”. Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα ότι έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε. Πήρα μεγάλες αποφάσεις και τις ανακοινώσαμε και οι δύο στο παιδί και τις ακολουθήσαμε. Εκείνη τη στιγμή πιστέψαμε και οι δύο ότι ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Κάποια πράγματα έπρεπε να τα ξανασκεφτώ», είπε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Η ηθοποιός είπε επίσης: «Δεν είμαι κατά του γάμου, ούτε πιστεύω ότι ο γάμος φθείρει τα ζευγάρια. Εγώ πιστεύω ότι ήταν ανώριμη σκέψη».

Να θυμίσουμε πως η Βάσω Γουλιελμάκη έκανε δυναμική επιστροφή μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει η ίδια, αυτοπροτάθηκε στους Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και εκείνοι όχι μόνο αποδέχθηκαν την πρόταση αλλά της είπαν ότι την είχαν ήδη στον νου τους! Έτσι, η Νία Λαλαμπίρδα πήρε σάρκα και οστά μέσα από την… Βάσω Γουλιελμάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για τον ρόλο της ξιπασμένης και κοσμικής Νίας στη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» αλλά και για την κόρη της, Μαρίλια που φέτος κλείνει τα 18 της χρόνια και ετοιμάζεται να «ανοίξει τα φτερά της» και να πετάξει στις Η.Π.Α. για σπουδές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ