Ο Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τον γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο Δημαρχείο Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης. Η όλη διαδικασία δεν κράτησε πάνω από δέκα λεπτά. Ο γάμος αυτός αποφασίστηκε πριν από δύο μήνες.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως ήταν ένα πολύ λαμπερό και ερωτευμένο ζευγάρι. Και οι δύο ήθελαν να κρατήσουν αυτή τη στιγμή μόνο για εκείνους και τα πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Το ζευγάρι ήθελε μυστικότητα, Να ζήσει τη στιγμή πολύ οικογενειακά. Η Αλεξάνδρα Σταθοκωστοπούλου που είναι και κουμπάρα μου, η νονά του γιου μου και αδερφή του Βασίλη, δεν μου είχε πει τίποτα. Χθες αργά το βράδυ όταν όλα είχαν τελειώσει, κατάφερα και έμαθα για τον γάμο. Μου επιβεβαιώθηκαν τα νέα από τον στενό οικογενειακό κύκλο… Θα κάνουν θρησκευτικό γάμο μόλις γεννηθεί το παιδί τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι της οικογένειας, παραδοσιακά παιδιά και θέλουν να το ζήσουν όλο αυτό βήμα-βήμα όπως τονίζει η κοινωνία και η θρησκεία».

Παρόντες ήταν μόνο οι γονείς του ζευγαριού και τα αδέρφια του γαμπρού. Μάρτυρας από την πλευρά της νύφης και αργότερα κουμπάρα στον θρησκευτικό γάμο θα είναι η Κατερίνα Νάζου από το εστιατόριο «Κουρσάρος», επιστήθια φίλη του ζευγαριού. Ήταν η μόνη παρουσία στον γάμο που δεν ήταν συγγενής του γαμπρού ή της νύφης. Μάλιστα, ακολούθησε οικογενειακό τραπέζι στο εστιατόριο «Ιθάκη».

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Ηappy Day της Δευτέρας:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ