Πρεμιέρα κάνει απόψε η δεύτερη σεζόν του «Σασμού» όπου φέτος πρωταγωνιστεί και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μετά από την  πολύ έντονη και απαιτητική περσινή χρονιά με το θέατρο και την τηλεόραση, ο Βασίλης Μπισμπίκης τα έχει διαμορφώσει έτσι τα πράγματα φέτος που να μπορεί να έχει ελεύθερο προσωπικό χρόνο τόσο για τον γιο του, όσο και για τη σύντροφό του, Δέσποινα Βανδή.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο του Μιχάλη και τη μεταξύ τους σχέση

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στον «Σασμό», αλλά και στον γιο του.

«Έχω αγωνία να δω τι επίδραση θα έχει ο ρόλος που έχω χτίσει στο κοινό», είπε για τον «Αντρέα Βρουλάκη» που θα μας συστήσει απόψε, ενώ ανέφερε πως το σενάριο, οι συντελεστές, η επιτυχία της σειράς και η αγάπη του για την Κρήτη είναι τα στοιχεία που τον έκαναν να πει το «ναι».

Αναφορικά με τον γιο του, Μιχάλη είπε: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω με το παιδί δεν είναι τόσο συμβουλευτικά, είναι να νιώσει ότι έχει αποδοχή και αγάπη από τον πατέρα του και ότι είμαι μαζί του και τον στηρίζω σε ό,τι χρειαστεί.

Εγώ ήμουν ένα πολύ ζωηρό και ανήσυχο παιδί, επίσης και ο Μιχάλης, και ελπίζω να του βγει σε καλό. Μου αρέσει που είναι ζωηρός, είναι έξυπνος, έχει ευαισθησία», είπε ο ηθοποιός και συνέχισε σχετικά με το πώς διαχειρίζεται τη δημοσιότητα:

«Λέω πάντα στον γιο μου ότι το 95% από αυτά που ακούγονται για εμένα είναι ψέματα, οπότε ότι αμφιβολία έχει ή απορία να έρθει να μιλήσουμε οι δυο μας να το ξεκαθαρίσουμε».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ