Με μια ρομαντική φωτογραφία και αποκαλώντας τη «ψυχή μου» ευχήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης στη Δέσποινα Βανδή για την ονομαστική της γιορτή. Η μέρα είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου, μία από τις σημαντικότερες γιορτές της χριστιανοσύνης, που τιμάται σε κάθε μέρος της γης και όσοι έχουν τα ονόματα που της αποδίδονται γιορτάζουν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Για τη δική του Δέσποινα γράφει ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αντιγόνη» που σημειώνει δύο ιστορικά sold out στην Επίδαυρο πριν από λίγες ημέρες δεν κρύβει τον έρωτά του για την Δέσποινα Βανδή.

Οι δυο τους κράτησαν χαμηλό προφίλ στην αρχή της σχέσης τους, όμως πια δεν διστάζουν να εκφράζουν δημόσια τον έρωτά τους. «Χρόνια πολλά ψυχή μου», με αυτά τα λόγια που συνόδευαν μια φωτογραφία όπου κρατά τη Δέσποινα Βανδή από το χέρι μπροστά στο μπλε της πισίνας, της θάλασσας και του ουρανού, ο Βασίλης Μπισμπίκης της ευχήθηκε για τη γιορτή της.

Στο στιγμιότυπο, η τραγουδίστρια φορά ένα μαύρο μπικίνι το οποίο έχει συνδυάσει με ασπρόμαυρο λεοπάρ παρεό.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνέντευξή του τον περασμένο Ιούλιο στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε εκφράσει το γεγονός ότι ενοχλήθηκε από το κυνηγητό τον φωτογράφων στην αρχή της σχέσης τους.

Αναφορικά με τη Δέσποινα Βανδή και τη σχέση τους είχε δηλώσει: «Διαφορετικοί κόσμοι υπάρχουν, αλλά ο άνθρωπος, ο πυρήνας, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα. Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι, κι ας είναι ο ένας τραγουδιστής κι ο άλλος ηθοποιός, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε και τις ιδίες ευαισθησίες για τη ζωή. Η λάμψη της Δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε, ίσα – ίσα με μαγνήτισε η λάμψη της. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες και ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ