Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Η Ελληνίδα σταρ έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής 25 Νοεμβρίου μαζί με τις Mέλιsses στο «Έναστρον». Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε φυσικά στο πλευρό της αγαπημένης του και την απόλαυσε στη σκηνή.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης φροντίζει να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να βρίσκεται στα παρασκήνια του J2US όπου η αγαπημένη του βρίσκεται στη θέση της κριτικής επιτροπής.

Η Δέσποινα Βανδή κέντρισε τα βλέμματα με την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία. Σήμερα ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης σχολίασε την εμφάνιση της καλής του ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram και έγραψε: «το αστέρι μου» χωρίς να μπορεί να κρύψει τον έρωτά του.

Αξίζει, να αναφέρουμε πως σε συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή μίλησε για τον κεραυνοβόλο έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Ήταν κάτι που υπήρχε. Ένας ηλεκτρισμός. Υπήρχε όλη αυτή η ζεστασιά στην ψυχή. Από το να κοιτάς τον άλλον μέχρι να επικοινωνείτε. Δεν καταλαβαίναμε ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά νιώθαμε ότι κάτι συμβαίνει. Εγώ δηλαδή δεν το ήξερα. Εκείνος, από την άλλη, έλεγε ότι ήταν σίγουρος. Εγώ σκεφτόμουν ότι μπορεί όσο τον γνώριζα καλύτερα να χανόταν ο ενθουσιασμός και ο θαυμασμός. Αλλά δεν συνέβη αυτό το πράγμα και αυτό που ένιωθα όλο και δυνάμωνε», ανέφερε η Δέσποινα Βανδή για τη χημεία της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Στην ερώτηση μάλιστα αν υπήρξε αμέσως οικειότητα ανάμεσά τους, η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή. Νομίζω ότι αυτό που μας ένωσε τόσο δυνατά με τον Βασίλη ήταν η αλήθεια μας. Στην αρχή κάναμε παρέα. Δεν γίναμε αμέσως ζευγάρι, πέρασε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Και σε αυτή την παρέα που κάναμε αισθανόμασταν ότι κουμπώνουμε ολοένα και περισσότερο. Είναι πολλά τα κοινά μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ