Η Βασιλική Τρουφάκου έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από τρεις ημέρες, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της.

Η ηθοποιός έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας και απόψε μας έδειξε μερικές φωτογραφίες από τη γέννα.

Οι νέες φωτογραφίες από τη γέννηση του γιου της

Η Βασιλική Τρουφάκου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και το βράδυ της Τετάρτης (29/5) μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη γέννα.

Η ηθοποιός μοιράστηκε επίσης και κάποιες λεπτομέρειες από τον τοκετό της.

«Χθες είχα τα γενέθλια μου. Και εδώ είναι εικόνες από τα αληθινά γενέθλια της καρδιάς μου,
του μωρού μου. Θέλω μόνο να πω πόσο ευγνώμων είμαι.

Και να ευχαριστήσω το μαιευτήριο και όλο το φανταστικό προσωπικό του, μα πιο πολύ απ’όλους τον μαιευτήρα μου Αναστασιο Κωνσταντόπουλο – που σε όλη τη διαδρομή της εγκυμοσύνης μου, με όπλιζε με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ώστε να μπορώ να αντεπεξέρχομαι, στις υποχρεώσεις, τις παραστάσεις, τα ταξίδια και τις πλείστες ανάγκες αυτών των εννέα μηνών υπενθυμίζοντας μου πως η έγκυος γυναίκα σε μια καλή εγκυμοσύνη θα πρέπει μεν να προσέχει, αλλά δεν είναι μια ασθενής γυναίκα.

Με όπλισε ηρεμία και αυτοπεποίθηση- και μαζί με την πολύπειρη μαία μου, Μάρω Αρταβάνη, με βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτός ο τοκετός που κράτησε κάτι παραπάνω από 30 ώρες. Που παρά την σχετική αντιξοότητα, τους πόνους και τις ώρες που φαίνονταν να μην έχουν τελειωμό, με οδήγησαν με ασφάλεια, ηρεμία, γνώση και αυτοπεποίθηση και με στήριξαν να υλοποιήσω την προσωπική επιθυμία μου για έναν φυσιολογικό τοκετό.

Τους ευχαριστώ ακόμα παραπάνω, λοιπόν, γιατί μου προσέφεραν τη δυνατότητα του φυσιολογικού τοκετού, μια δυνατότητα που πολλές γυναίκες στην χώρα μας, παρά την προσωπική τους επιθυμία, στερούνται.

Εγώ και ο μικρός μου, σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για τις ευχές! Θα απαντήσουμε σε όλους. Έχω πλημμυρίσει αγάπη. Στις φωτογραφίες η μοναδική φωτογράφος και φίλη Αθηνά Λιάσκου».

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ