Η Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον γιο της αλλά και για τη «Γη της ελιάς».

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Η μόνη αγωνία για το μέλλον δεν είναι η εξωτερική μου εμφάνιση αλλά να μπορώ να είμαι δημιουργική και να μην σταματήσει αυτό που υπάρχει. Ακούω γυναίκες να λένε ότι αφιέρωσαν τη ζωή τους στην οικογένεια και τα παιδιά τους, είναι λίγο λάθος αυτό, γιατί καταρχάς θα έρθει η ώρα να πεις τη λέξη “θυσίασα”. Φορτώνεις στους ώμους των παιδιών ένα βάρος που δεν στο ζήτησαν.

Θεωρώ ότι πρέπει μία γυναίκα που ασχολήθηκε με το σπίτι, με τα οικιακά και δεν ασχολήθηκε με τίποτα άλλο στη ζωή της πρέπει να βρίσκει αντίβαρα γιατί όντως θα έρθει η στιγμή που θα μείνεις μόνη σου και εκεί θα πεις “και τώρα τι κάνω” ή γίνεσαι καταπιεστική πεθερά, επεμβαίνεις στη ζωή των ανθρώπων για να βρεις δικαίωση και λόγο ύπαρξης και αυτό δεν πρέπει να συμβεί».,

Η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε πως αντέδρασε όταν είδε σε φωτογραφία τον γιο της Βάσιας Παναγοπούλου: «Μου έδειχνε τον μεγάλο της γιο που είναι εκεί στην ηλικία του δικού μου Άγγελου και ο δικός της γιόρταζε χθες και εμένα είχε γενέθλια και της λέω αυτό το τούτο του πολύ μου θυμίζει τον δικό μου γιο, μη σου πω και τον πρώην μου. Μύτη μικρή, μάτια σκιστά, κούτελο μεγάλο. Οι γιοι μας έχουν κάτι εξωτικό».

Διαβάστε επίσης: Η Βάσια Παναγοπούλου εξηγεί στο okmag γιατί αποσύρει την υποψηφιότητά της με τον Νίκο Χαρδαλιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ