Μια live μετάδοση για την οσκαρική βραδιά παρουσίαστηκε στην Cosmote tv από τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και Λουκά Κατσίκα. Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς ήταν οι ηθοποιοί Κατερίνα Λέχου και Μαρία Ναυπλιώτου. Η Βάνα Μπάρμπα μέσα από ανάρτησή της δεν έκρυψε την ενόχλησή της για το γεγονός ότι δεν προσκλήθηκε σε μια τέτοια βραδιά αφιερωμένη στα Όσκαρ.

«Πόσο κακοί είμαστε στην επιτυχία μεταξύ μας το αποδεικνύουν οι πράξεις. Αχ αξεπέραστε φθόνε πάντα θα ζεις στις ψυχές μας ακόμα και των Νεοελλήνων. Υπέροxη η εκπομπή εχθές στην Cosmote με τον κ. Κουτσογιαννόπουλο και τις ηθοποιούς Λέχου και Ναυπλιώτου. Αλλά μήπως έπρεπε να καλέσουν και ανθρώπους που όντως βρίσκονταν εκεί τη συγκεκριμένη βράδια; Και μάλιστα τίμησαν την πατρίδα τους με Oscar καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας;», ανέφερε αρχικά στο μήνυμά της η ηθοποιός. Στην συνέχεια, σημείωσε: «Αντίθετα η ιταλική RAI το έδειξε την ίδια ώρα και μου ζητήθηκε να θυμηθώ την εμπειρία αυτή με σεβασμό και αγάπη. Αχ, πόσο δίκιο είχε ο Χατζιδάκης όταν έλεγε όπου και να κοιτάξω η πατρίδα με πληγώνει. Θα σας το ανεβάσω για να το μοιραστώ μαζί σας. Με αγάπη», έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

Πόσο κακοι ειμασται στην επυτιχια μεταξύ μας το αποδεικνύουν οι πράξεις ..αχ αξεπέραστε φθονε πάντα θα ζωής στις…

Posted by Vana Barba on Monday, March 28, 2022

Θυμιζουμε ότι το 1992, η ιταλική παραγωγή Μediterraneo με τη Βάνα Μπάρμπα στο πρωταγωνιστικό καστ τιμήθηκε με το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας.

Η Βάνα Μπάρμπα ήταν ένα από τα ονόματα που πρόσφατα προσεγγίστηκε από την παραγωγή της ταξιδιωτικής εκπομπής Asia Express για να λάβει μέρος μαζί με την καλλονή κόρη της Φαίδρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ