Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς είναι τα Κουφονήσια κάθε καλοκαίρι. Τα κρυστάλλινα νερά τους και η απλότητά τους αποτελούν πόλο έλξης για κάθε επισκέπτη. Τα Κουφονήσια επέλεξαν για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών και η Βάλια Χατζηθεοδώρου μαζί με τον αγαπημένο της Πέτρο Πυλαρινό.

Η όμορφη παρουσιάστρια και ο frontman των Alcatrash ταξίδεψαν στο νησί έχοντας τη συντροφιά αγαπημένων τους φίλων. Ανάμεσά τους ο Fipster, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Έλενα Χριστοπούλου.

Τι είχε δηλώσει πρόσφατα η Βάλια Χατζηθεοδώρου για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου συνεργάζεται με τη μάνατζερ Έλενα Χριστοπούλου και είναι καλή φίλη με τον Fipster. Μάλιστα σε ένα από τα βίντεό του τον περασμένο μήνα είχε απαντήσει και για το αν βρίσκεται σε σχέση ακόμα με τον Πέτρο Πυλαρινό, αφού δεν μοιράζονται συχνά κοινές τους στιγμές στα social media.

«Εγώ μπορεί να μην δείχνω την σχέση μου με τον Πέτρο, αλλά επειδή στην αρχή μπορεί να είχαμε ανεβάσει δύο τρεις φωτογραφίες, τώρα με ρωτάνε όλοι αν χωρίσαμε. Δεν έχουμε χωρίσει με τον Πέτρο, είναι φυσιολογικό να ρωτάνε, αλλά κάποιες στιγμές δεν είναι πάντα εύκολο να απαντάμε στις ερωτήσεις. Σε αυτή τη ζωή ό,τι θέλουμε κάνουμε. Θέλω εγώ να σε δείξω σε δείχνω, δεν θέλω δεν σε δείχνω», είχε δηλώσει.

Η γνωριμία του ζευγαριού

«Με τον Πέτρο γνωριστήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Οι ενδυματολόγοι στον «Τροχό της τύχης» ήταν οι ίδιοι με το «Καλό μεσημέρακι». Κάπως έτσι πήγαμε σε κάποιο live. Δεν είχαν σκεφτεί να γίνει προξενιό. Κάπως έτσι πήγαμε στην αρχή φιλικά. Ο Πέτρος είναι πολύ γλυκός και δεν χάνει ευκαιρία να μου λέει όμορφα λόγια. Στα τρία χρόνια που είμαστε μαζί και είμαστε και κάτω από την ίδια στέγη μετά τους πρώτους δύο μήνες ξέρω ποιες είναι οι προτεραιότητές του, οπότε κι εγώ ξέρω τι ζητάω. Δεν ξέρω τι κάνει εκείνος, αλλά εγώ ψέματα δεν λέω. Δεν έχουμε σκεφτεί να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας. Δεν μας έχει βγει αυτή η ανάγκη», είχε αποκαλύψει για τη γνωριμία τους η Βάλια Χατζηθεοδώρου στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Διαβάστε επίσης:

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Πώς γνωρίστηκε με τον σύντροφό της, Πέτρο Πυλαρινό;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ