Τον Κώστα Σόμμερ και τη Βαλεντίη Παπαδάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη.

Το ζευγάρι μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για τα πρώτα του Χριστούγεννα μαζί, την όμορφη οικογένειά τους και το φλερτ από τρίτους.

Τι δώρα ζήτησαν τα παιδιά τους από τον Άγιο Βασίλη;

«Η μικρή μας από τον Άη Βασίλη ζήτησε γάλα και ύπνο, ο Ιάσωνας ζήτησε ένα φορτηγό με δεινόσαυρους. Από του χρόνου θα ντυθώ Άη Βασίλης για τα παιδιά αλλά δε θέλω να τρομάξουν. Τα πρώτα μας Χριστούγεννα είχαμε πάει ένα ταξίδι στο οποίο ήταν να πάμε για 3 μέρες και κάτσαμε 15».

Ποιο δώρο ήταν το πιο ωραίο για τη Βαλεντίνη Παπαδάκη;

«Με έπαιρνε η μαμά μου να με ρωτήσει πότε θα γυρίσω από το ταξίδι μου με τον Κώστα. Το ωραιότερο δώρο που μου έχει κάνει είναι τα παιδιά μας. Δεν έχω την ανάγκη από τον Κώστα να μου πάρει κάποιο δώρο, είμαστε οικογένεια πλέον. Στις γιορτές θα πάμε Αράχωβα με τα παιδάκια μας», είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Το αγαπημένο ζευγάρι αναφέρει:

«Το πρώτο ρεβεγιόν που κάναμε μαζί ήταν το πιο ωραίο, πέτυχα για πρώτη φορά στη ζωή μου το φλουρί. Μπροστά μου δύσκολα θα φλερτάρει κάποιος τη Βαλεντίνη, όποιος το κάνει πρέπει να έχει ένα ειδικό βάρος και θράσος. Θα συζήταγα εύκολα να κάνω κάτι τηλεοπτικό μαζί της, αρκεί να βρεθεί ο χρόνος», συμπλήρωσε ο Κώστας Σόμμερ.

Διαβάστε επίσης: Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Οικογενειακή απόδραση στον Παρνασσό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ