Σκληρή κριτική πάνω στις απόψεις του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου έκανε ο συνάδελφός του Βαλάντης το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Happy Day.

Ο Γρηγόρης Πετράκος έχει κατά καιρούς προκαλέσει με τη γνώμη του για τον Covid, ενώ την περασμένη εβδομάδα ήταν καλεσμένος στη εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, όπου υποστήριξε πως «η πλειοψηφία των επιστημόνων πιστεύει αυτό που πιστεύω εγώ. Η ηγεσία των επιστημόνων είναι κυβερνητικά και φαρμακευτικά καθοδηγούμενη. Ακολουθούν γραμμές οι γιατροί… Όλη μέρα την επιστήμη ακολουθώ. Αμφισβητώ τους επίσημους εκφραστές του κυβερνητικού αφηγήματος γιατί η γνώμη μου είναι ότι αυτό το αφήγημα προέρχεται από οικονομικά συμφέροντα».

Όσο αφορά την εμφάνισή του στο Happy Day την Τρίτη, όλα ξεκίνησαν όταν ο Βαλάντης πήρε θέση σχετικά με τα όσα κατά καιρούς δηλώνει ο Γρηγόρης Πετράκος για τον κορονοϊό και τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα του εμβολιασμού. «Έχω μάθει να προστατεύομαι και να μην παίρνω στον λαιμό μου και άλλους ανθρώπους. Το αν έκανα εμβόλιο, αν θα κάνω ή αν νόσησα, δεν θα το μάθει κανείς. Δεν θα παροτρύνω κανέναν με την δική μο0υ πράξη», δήλωσε ο Βαλάντης στο Happy Day.

Και συνέχισε: «Κάποιοι πάτησαν πάνω στην πανδημία για να κάνουν πολιτική καριέρα. Μισώ τους ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες και τα προβλήματα των ανθρώπων για δικά τους συμφέροντα. Ο Γρηγόρης Πετράκος πήρε κάποια ευθύνη για τους ανθρώπους που έσπρωξε στον θάνατο, λέγοντάς τους να μην εμβολιαστούν; Ο κόσμος πρέπει να γίνει λίγο πιο σοφός και να καταλαβαίνει τα πολιτικά εκτρώματα».

Διαβάστε τι ακριβώς είπε στο Znews.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ