Η Τζούλια Νόβα πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τη μικρή, Δάειρα. Η μικρή γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη. Καρπό τους έρωτα της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο. 

Λίγο πριν από τη γέννηση της μικρής είχε γίνει και ο πολιτικός τους γάμος στην Πάρνηθα. Η Τζούλια Νόβα γέννησε την κόρη της στο σπίτι, όπως είχε αποφασίσει το ζευγάρι. Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σε ένα από τα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, η Τζούλια Νόβα ρωτήθηκε από έναν follower της, πότε για την βάφτιση της κόρης της. Η ίδια απάντησε ότι θα γίνει μετά από δύο χρόνια, καθώς θέλει να η κόρη της να έχει τις πρώτες της αναμνήσεις.

«Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, αλλά πιστεύω σε κάνα δυο χρονάκια. Όπως έχω πει, θέλω η μικρή μου να έχει κάποιες αναμνήσεις από την βάφτιση, οπότε πιστεύω ότι θα την βαφτίσω όταν είναι τριών ετών», ανέφερε η Τζούλια Νόβα.

Μιλώντας για την γέννηση της κόρης στο okmag η Τζούλια Νόβα είχε αναφέρει: «Η εμπειρία ήταν αξέχαστη και μοναδική πραγματικά. Δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο ωραίο. Μαζί μου ήταν ο σύζυγός μου και δυο μαίες. Δεν φοβήθηκα καμία στιγμή. Οι συγκεκριμένες μαίες έχουν ξεγεννήσει άλλα δυο παιδιά. Του αδερφού του συζύγου μου, οπότε τους είχα απόλυτη εμπιστοσύνη και ήμουν χαλαρή. Παρόλο που το τοκετός κράτησε έξι ώρες, δεν θα πω ψέματα πόνεσα πολύ, αλλά θα το ξανάκανα.

Τα συναισθήματα που ένιωθα ήταν το κάτι άλλο. Την ίδια στιγμή κατάλαβα ότι ήταν το μωράκι μου και το αγάπησα και από τότε δεν μπορώ να την αποχωριστώ με τίποτα. Εκεί που ήμουν η σκληρή της παρέας που έλεγα ότι όταν θα κάνω παιδί δεν θα το έχω συνέχεια δίπλα μου και θα το έχω στο λίκνο κάπου από μακριά, να μη μαθαίνει και στις πολλές αγκαλιές, είμαι ακριβώς το αντίθετο. Δεν το είχα ως όνειρο να κάνω παιδιά. Γενικά δεν ήμουν και ποτέ πολύ θετική αλλά μάλλον δεν ήξερα τι έχανα. Αν κάποιος δεν το ζήσει και ειδικά όπως το έζησα εγώ ίσως και να μη μπορεί να με καταλάβει 100%».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ